Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Du er vores vigtigste kunde. Sagt på en anden måde accepterer vi simpelthen ikke at have utilfredse kunder – så læn dig tilbage i stolen, og forvent det allerbedste:

Levering: Fragten er altid kun 29 kr. til erhvervsadresse og 34 kr. til privat.

Det skal kunne betale sig at handle på nettet. Derfor leverer vi alle ordrer fra kun 29 kr. Bestiller du for 799 kr. eller derover får du gratis fragt. Afgiver du din ordre inden klokken 17.00 på hverdage og 15.00 på søndage (Ja, du læste rigtig - vi sender søndag!), sender vi din bestilling til dig samme dag. Du skal regne med 1-2 dages leveringstid, fra vi sender din bestilling, til du modtager den, afhængigt af Post Danmark. 

Fleksibel betaling.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken e-voks ApS eller andre har mulighed for at læse dine data. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra e-voks ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Du kan betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa/dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og e-dankort.

Vær opmærksom på, at du til visse lande, for eksempel Færøerne, Grønland og Norge, ikke betaler moms ved køb hos e-voks ApS. Dog kan du blive afkrævet moms af postvæsenet/toldvæsenet i det pågældende land, når dine varer bliver leveret. 

Returregler.

Hårprodukter skal returneres i original emballage. Den beskyttende plombering, som hårproduktet fremsendes i, må ikke være brudt. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes af dig.

Returvarer skal sendes til:
E-voks
Haslegårdsvænget 16
DK-8210 Århus V.
Danmark

Fortrydelsesret.

Hvis du har købt en vare via e-voks.dk, har du ret til at fortryde købet. Vi bytter med et smil indenfor 14 dage. Du skal blot returnere varen, senest 14 dage efter at du har modtaget den. Du kan returnere varen ved, at tilbagesende den ubrugte vare til: e-voks.dk, Haslegårdsvænget 16, 8210 Århus V
Læs mere i vores vilkår - klik her!

Vi har igennem tiden haft meget få utilfredse kunder. Når det en sjælden gang er sket, har det ofte været på grund af en misforståelse. Vi tror dog ikke på misforståelser, men på ekstremt god kundeservice – og derfor har kunden i vores øjne altid ret. Det vil du også kunne mærke. Vi glæder os til at betjene dig.

Virksomhedens navn: e-voks.dk /v. dotMinded
CVR-nummer: DK 28 99 46 05
Etableringsår: 2005

Adresse: Amaliegade 36, 1256 København K, Danmark.

Kundeservice e-mail-adresse: support@e-voks.dk
Kundeservice telefonnummer: 89 93 87 88

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+