Har du altid drømt om et frækt og forførende hår, som kun stjernerne har? Læs her 6, sexede hemmeligheder, som sikrer dig hår som Angelina Jolie og Keira Knightley!

Sexet hemmelighed #1:
Undgå at bruge shampoo hver dag. Shampoo renser håret og tørrer det ud. Medmindre du efterfølgende bruger en lækker balsam, vil et kontinuerligt brugt af shampoo, set henover blot få dage, give et udtørret og brugt look. I håret.
Dertil kommer de kendtes stylisters hemmelighed – hår er bare nemmere at style dagen derpå!

Sexet hemmelighed #2:
Ønsker du et smart og lige-stået-op-af-sengen-look bør du bruge føntørren lidt oftere! Husk selvfølgelig at beskytte håret med et varmebeskyttende produkt.
Brug håndfladerne til at kramme håret i stedet for at rede det ud med en kam. Fordelen ved at kramme håret imens du føntørrer det, er at du ikke mister hårets naturlige struktur. Håret blødgøres af varmen fra føntørren og hvis du fortsætter med at kramme håret til det er kølet af, vil håret få et smart look og låses i ’kramningerne’!
Prøv Wahl Ermila føntørren med ion-teknologi >>

Sexet hemmelighed #3:
Brug en lækker volumengivende hårspray eller en god volumengivende mousse til at give håret det ekstra pift. Løft håret op med fingrene og tilfør produktet direkte ved hårrødderne – uanset om det er spray eller mousse.
Brug fingerspidserne til at løfte håret op og skab volumen og fylde i håret. På denne måde er du sikret et anderledes og bemærkelsesværdigt hår – i stedet for et klassisk fladt og kedeligt hår.
Prøv Big Sexy Hair Root Pump Volumizing Spray Mousse til at skabe volumen >>

Sexet hemmelighed #4:
Har du set de paparazzibilleder hvor Angelina Jolie kommer direkte fra stranden og du efterfølgende drømmer om hendes flotte hår? Det er faktisk slet ikke så svært at opnå!
Lav 3 fletninger i håret, fugt dem med et varmebeskyttende produkt og føntør dem. Varmen fra føntørren vil først få håret til at blødgøres og formes. Når dine fletninger køles ned og du løsner dem vil håret være ’låst’ i denne styling. Afslut med en god saltvandsspray!

Sexet hemmelighed #5:
Er du vil med pandehår der skiller i et ’y’? Så sørg for at din klipning tillader det. Når du skal lave skilningen i håret kan du bruge et pomade produkt til at separere pandehåret og vise den lette skilning frem. Håret kan også fastgøres med et par hårnåle.
Varier eventuelt hvor du laver skilningen for at skabe et nyt look hver dag!

Sexet hemmelighed #6:
Elsker du krøller og har du brug for lidt ekstra tips får du et par stykker her. Brug dit glattejern til at krølle håret.
Sæt glattejernet 1-2cm fra hovedbunden og twist håndleddet 180 grader, så håret vikles om glattejernet. Kør forsigtigt glattejernet ud af længden og oplev hvordan du nemt kan skabe krøller i håret. Afslut eventuelt med en hårspray der tilfører håret et stærkt hold.
Prøv ghd IV Styler til at skabe krøller i håret >>