Produktnavn: Healthy Sexy Hair Soy Touchable
Beskrivelse fra Sexy Hair: “Hydrate, restore and protect your hair with this Healthy Sexy Hair Soy Touchable Weightless Hairspray. Formulated with argan oil, the ultra nourishing formula of this spray calms frizz, detangles and gives you gorgeous bounce and hold. Get soft touchable hold and natural looking bounce with this Healthy Sexy Hair Soy Touchable Weightless Hairspray. The caring formula of this spray will infuse moisture into hair and leave your locks with a beautiful healthy shine.”

Healthy Sexy Hair Soy Touchable er I bund og grund en klassisk hårspray, som tilfører håret et medium hold dog uden, at tilføre håret ekstra vægt. MEN det der virkelig gør netop denne hårspray til noget helt specielt er, at den indeholder Argan olie…

Healthy Sexy Hair Soy Touchable indeholder Argan Olie

Healthy Sexy Hair Soy Touchable er en nyskabende hårspray fra det utroligt populære brand Sexy Hair. Udover at være en klassisk hårspray der tilfører håret et medium hold, indeholder Healthy Sexy Hair Soy Touchable Argan olie. Argan olie er en kostbar olie, som udvindes af Argantræet der kun findes i den Marokkanske ørken. Selve Argan olien udvindes fra Argantræets oliven lignende gule frugter, som indeholder en nød på ca. 3 cm. Indeni i denne nød finder man mellem 1 og 3 dråbeformede frø, som indeholder den yderst værdifulde olie.
Læs mere om de unikke egenskaber ved Argan olie i denne artikel >>

Argan olien øger hårstråenes fleksibilitet og forebygger dermed spaltede spidser, som ofte vil opstå efter nogen tid. Olien dulmer samtidig en irriteret hovedbund og med sin utrolige rigdom på Vitamin E, reparer og genskabes tørre og ødelagte lokker med hjælp fra dette antioxidant.

Vurdering af Healthy Sexy Hair Soy Touchable

Efter at Sexy Hair er slået rigtigt igennem i Danmark må jeg indrømme, at jeg er blevet storforbruger af deres lækre hårprodukter. Af hårsprays har jeg tidligere brugt de 2 varianter, som er at finde i serien Big Sexy Hair. Selve emballagen og navnet ”Healthy Sexy Hair Soy Touchable” udstråler sundhed, simplicitet og ikke mindst den gennemførte stil fra Sexy Hair brandet.

Healthy Sexy Hair Soy Touchable har en normal spraydysse, som blot forstøver hårsprayen og ikke præciserer sprøjtene med hårsprayen yderligere. På emballagen fremgår det, at hårsprayen indeholder den populære Argan olie. Argan olie er i mine øjne en af de mest interessante ingredienser i hårprodukter for tiden grundet dets egenskaber. Jeg har derfor store forventninger til en hårspray – med Argan olie – hvilket jeg aldrig har set før. Tidligere har jeg kun oplevet Argan olien i diverse olier til håret.

Healthy Sexy Hair Soy Touchable in action

Mit hår har ofte en tendens til at kruse og derfor anvender jeg enten olie til håret eller en stylingcreme, som kan tæmme lokkerne. For at opnå et så upåvirket resultat som muligt, har jeg kun vasket håret, tilført lidt Big Sexy Hair Powder Play for løft ved hårrødderne og afslutter med Healthy Sexy Hair Soy Touchable.

Healthy Sexy Hair Soy Touchable fordeles jævnt med spraydyssen og dufter utroligt lækkert. Jeg sprayer i en afstand af 10-15 cm for at fordele produktet bedst muligt i håret. Argan olien sikrer en umiddelbar glans, som ændrer længdernes matte look fra hårpudderen, til glansfulde. Det er tydeligt, at hårsprayen ikke tynger håret, men kun skaber volumen og hold.

Efter et par timer er Healthy Sexy Hair Soy Touchable et hit i mit hår. Ingen krus og holdet varer ved. Håret er ikke klasket sammen og fremstår stadigvæk med en let glans.

Resultat med Healthy Sexy Hair Soy Touchable

Jeg er i det hele taget utroligt overrasket over, at Sexy Hair har formået at tage Argan olien til det næste niveau. Andre producenter har kun anvendt Argan olie i tørolier til håret, men jeg har ikke kunnet finde et eksempel på, at Argan olien er anvendt i hårsprays. Med sine egenskaber er det kun et naturligt valg – at tilføje Argan olien til ingredienslisten i hårsprays!

Jeg vil til hver en tid anbefale Healthy Sexy Hair Soy Touchable! Resultatet er et medium hold, med en let glans og voluminøst look. Jeg beholder helt sikkert denne hårspray på badeværelseshylden fremover. Så kan jeg skifte imellem en klassisk olie til håret og hårspray – med Argan olie! Men ønsker du et voluminøst og fyldigt look vil det naturlige valg være, at starte med en hårpudder og afslutte med Healthy Sexy Hair Soy Touchable hårsprayen.