Forebyg og bekæmp for tidlig hårtab med de rigtige hårprodukter! Ingen ønsker at vågne op og opdage at man ligger og bader i hårstrå på hovedpuden. 99% af mænd der taber deres hår, mister det grundet genetiske årsager.

Det ses dog også ofte at ens forældre har alt deres hår, selvom at man selv lider af hårtab. Hårtab, forsaget af genetiske årsager, er ikke altid lige nemt at gennemskue da hårtabet kan springe generationer over.


Hårtab kan, udover at skyldes genetiske årsager, også komme af:
#1 - Hårfarvning.
Hårfarvning er yderst skadeligt for håret og bør derfor, som udgangspunkt, undgås. Hvis du ikke kan undvære at få genopfrisket håret er det en god idé at holde minium 6-8 ugers pause imellem opfriskningerne af farven. Husk at det kun er det udvoksede hår, som skal farves på ny. Det allerede farvede hår er i forvejen skrøbeligt og i risikozonen.
#2 - Ofte brugt af varmeredskaber.
Er du storforbruger af glattejern, krøllejern, føntørrer osv. er det vigtigt at håret beskyttes inden disse varmeredskaber bruges. Begræns brugen af varmeredskaber til et par gange om ugen.
#3 - Opsætning af håret.
Umiddelbart vil opsætning af håret kun påvirke hårstråene ved at knække dem, men på længere sigt kan det medføre hårtab. Lad håret ånde et par gange om ugen, uden at det er sat op. Opsæt håret med måde og ikke hver dag.
#4 - Søvn.
Sørg for at få sovet nok i løbet af ugen. De personer, som ikke sover nok, har øget chance for at opleve hårtab. Så et godt råd kan være at gå tidligt i seng og få en god nats søvn.
#5 - Rygning og alkohol.
Endnu en faktor, som kan være medvirkende til og fremprovokere hårtab er rygning og alkohol. Drop de dårlige vaner og lev livet sundt!

Hvad kan man gøre for at forebygge hårtab?
Der findes selvfølgelig et hav hårprodukter mod hårtab! Hårprodukterne går aktivt ind og modarbejder hårtabet. Produkterne får håret til at syne tykkere samtidig med at det enkelte håstrå, med tilhørende hårsæk, styrkes.

Vi anbefaler American Crew Hair Recovery mod hårtab!