Som moden skifter, er det efterhånden ved at blive smart at have lidt ekstra volumen og fylde i håret. De fleste plejer blot at have håret på den ’normale og kedelige’ måde og dermed forbliver ens udseende det samme dag efter dag. Så her kommer et opråb!

Pift din daglige frisure og styling op med lidt volumen i håret. Der findes et hav af måder hvorpå du nemt kan skabe fylden, men den metode som er mest oppe i tiden, er med et glattejern. Jeg anbefaler altid at man bruger et ghd glattejern til dette.
Fordelene ved et ghd glattejern er tydelige. Hurtig opvarmning, skånsom styling og ikke mindst et flot resultat. ghd glattejern er udstyret med vippende varmeplader, som gør at varmepladerne tilpasses håret og dermed følger dine bevægelser. Du får her en nem guide til hvordan du skaber volumen i håret med et ghd galttejern.

Til at skabe volumen i håret skal du bruge.
ghd glattejern
Føntørrer
Rundbørste
En god hårspray, med et godt hold.

Din guide til at skabe volumen i håret.
#1 Start ud med at vaske håret med en lækker shampoo. Føntør herefter håret indtil det er næsten tørt. Inden håret skifter fra fugtigt til tørt skal du dele håret op i 5 sektioner. 2 foran, 2 bagpå og 1 i toppen. Føntør håret fra rod til spids, samtidig med at du laver en roterende bevægelse, med rundbørsten.
Hvis du har mulighed for at justere varmen på føntørren, bør du vælge en varmere indstilling til hårrødderne og en køligere til spidserne. Ved at vælge en køligere varmeindstilling til spidserne undgår du at de tørrer ud og i værste fald spalter.

#2 Når ovenstående er gentaget i alle 5 sektioner, sættes ghd glattejernet i stikkontakten. 20 sekunder senere er det klar! Bevar opdelingen i sektioner fra ovenstående trin og del eventuelt håret op i endnu mindre sektioner efter ønske.
Placer ghd glattejernets varmeplader så tæt på hovedbunden som muligt, uden at brænde dig. Bevæg ghd glattejernet fra roden af håret til spidserne i en opadgående bevægelse. Forestil dig at håret skal ’stå på hovedet’. Når du når spidsen af din sektion, kan det være en god idé at lave et indadgående twist med håndleddet for at skabe lidt ekstra bevægelse og liv i håret.
Brug ghd IV styler til at glatte håret og tilføre det en flot glans >>

#3 Efter håret er glattet færdig med dit ghd glattejern, kan du afslutte den volumengivende behandling med en god hårspray. Bug dig forover og lad håret hænge ned foran dig. Spray produktet, med en let bevægelse, direkte ind ved hårrødderne. Undgå at tilføre håret glans ved hjælp at et serum eller olieprodukt, da dette blot vil tynge hårstråene og mindske den volumen du kan opnå.
Brug Big Sexy Hair Spray & Stay til at skabe volumen i håret >>

Ekstra tip til ekstra volumen i håret med dit ghd glattejern.
- Du kan nemt skabe et mere livligt og spændende look i spidserne, blot ved at lære dette lille trick med dit ghd glattejern. Bevæg glattejernet fra rod til spidst og twist håndleddet med uret, når du rammer spidsen af sektionen, så håret vikler sig rundt om glattejernet. I næste sektion kan du lave et twist imod uret. På denne måde får du et mere livligt og naturligt look i spidserne.