Endelig en serie fra Cutrin BIO+ mod fedtet hovedbund… Jeg har ofte kunder i salonen, som har brug for et middel mod hovedbundsproblemer og til dette plejer jeg generelt og anbefale Cutrin BIO+. Det specielle ved Cutrin BIO+ er, at hårprodukterne fra serien både bekæmper problemet her og nu, men også forebygger problemet ved et kontinuerligt brug fremover.

Cutrin BIO+ har fundet den sidste brik i puslespillet

Cutrin BIO+ Oil Control er umiddelbart den sidste brik i puslespillet for, at BIO+ serien af hårprodukter mod hovedbundsproblemer bliver komplet. Serien bestod indtil for få dage siden ’kun’ af hårprodukter mod skæl, tør/følsom hovedbund, hårtab hos kvinder og hårtab og mænd. Fedtet hovedbund er også et alment hovedbundsproblem, som Cutrin BIO+ nu har dækket ind.

Sådan anvender du Cutrin BIO+ Oil Control

Cutrin BIO+ Oil Control serien består på nuværende tidspunkt af 3 produkter. En shampoo, serum og volume spray. Jeg giver dig i nedenstående trin lidt mere info end blot rækkefølgen produkterne skal bruges i. Så er du forhåbentligt bedre klædt på til og anvende Cutrin BIO+ Oil Control hårprodukterne.
Oplev samtlige Cutrin BIO+ hårprodukter her og køb med rabat >>

#1 Vask jævnligt hår og ikke mere end et par gange om ugen, dvs. ikke hver dag. Vasker du håret hver dag vil du hurtigt opleve, at håret fremstår fedtet og livløst efter blot få dage med denne kontinuerlige hårvask. Sørg derfor for, at vælge en shampoo specielt egnet til fedtet hår. Jeg har afprøvet mange forskellige af slagsen igennem min professionelle karriere og har aldrig rigtigt fået slået fødderne væk under mig, men det er så sket med Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo. Shampooen renser hårstråene og håret føles rent og lækkert. Visuelt spiller det også 100% efter en hårvask.
Køb og læs mere om Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo her >>

#2 Ligesom når du vasker håret med shampooen ovenfor, er et af hovedelementerne i bekæmpelse og forebyggelse af fedtede hårstrå og en fedtet hovedbund nænsom anvendelse af hårprodukterne. En hård gnidning mod hovedbunden fremkalder en større produktion af sebum fra talgkirtlerne i hovedbunden og dermed fedtes hårstråene til. Så tilfør Cutrin BIO+ Oil Control Scalp Serum nænsomt i håret og anvend eventuelt en kam til og fordele serummet jævnt.
Køb og læs mere om Cutrin BIO+ Oil Control Scalp Serum her >>

#2 Jeg kalder punktet 2 fordi, at man kan anvende Cutrin BIO+ Oil Control Volume Spray både lige efter BIO+ Oil Control Shampoo, men også efter både BIO+ Oil Control Shampoo og BIO+ Oil Control Serum. Shampooen renser håret for fedt og serummet plejer hovedbund og hårstrå efterfølgende. Cutrin BIO+ Oil Control Volume Spray kan anvendes anvendes til og skabe volumen i selv et let fedtet hår.
Køb og læs mere om Cutrin BIO+ Oil Control Volume Spray her >>