Dylan McKay er navnet på, ihvertfald min egen, os tøsers første kærlighed. De charmerende øjne, ansigtstrækkene, rustne stemme og stil gik direkte i pigehjertet. Her en del år efter må jeg stadigvæk indrømme, at han er en hotti der gerne måtte smile til mig på gaden…

Har du ligesom jeg selv en dejlig kæreste der kunne piftes op på Dylan McKay niveau eller ønsker du måske selv, at ligne denne superstar fra 90’erne har jeg luret et par tricks af til dig.

Sådan skaber du Dylan McKay looket

Frisuren er altid godt poppet op med volumen og hårspray. Uanset vinklen der filmes fra sidder frisuren lige i skabet. Det er faktisk slet ikke så svært, som den umiddelbart kan se ud.

Du skal bruge en god rundbørste, føntørrer og en god føngelé. Ønsker du lidt ekstra hold kan du med fordel have en hårspray klar til, at afstive frisuren så den bliver siddende.

Step 1 - Klem føngelé ud i håndfladerne og fordel geléen i håret.
Step 2 - Føn pandehåret nedefra, samtidig med, at du laver roterende bevægelser med rundbørsten.
Step 3 - Afslut Dylan McKay frisuren ved, at lægge håret ned i siderne.

Ovenstående 3 steps er yderst simple og enhver kan skabe denne frisure. Herfra er det blot, at iføre sig en hvid wifebeater, bad boy attituden og sorte Ray Ban solbriller!
Men list den pænt ind hos kæresten hvis du ønsker lidt frisureændringer hos ham og undgå, at fortælle om din første kærlighed - Dylan McKay!