Taylor Swift er sangeren der har haft en del hitsingler på toppen af diverse hitlister indenfor relativt kort tid. Hvem kender ikke ”Love Story” af Taylor Swift?!

Har du bemærket Taylor Swifts flotte hår og tænkt, at du godt vil kunne skabe hendes look eller måske din helt egen version? Så er der håb forude. Jeg giver dig her en let og hurtig guide til hvordan, at du opnår det flotte krøllede hår – som Taylor Swift har!

Sådan skaber du Taylor Swift looket

Det kræver ikke megen fantasi og forestille sig hvad man skal bruge af stylingværktøjer til, at skabe krøller i håret – et krøllejern! Der findes mange forskellige varianter af krøllejern, hvilket du kan se nederst i artiklen. Jeg vælger dog, at anbefale et krøllejern fra BaByliss Pro der virkelig gør en forskel og jeg selv er virkelig overrasket over.

For at kunne skabe Taylor Swift looket skal du derfor bruge et godt krøllejern eller ghd glattejern for, at kunne skabe krøllerne. En god krøllecreme der giver ekstra hold og form til krøllerne efter de er skabt. Slutteligt kan man vælge en hårspray der afstiver krøllerne yderligere eller en hårspray der tilfører håret glans. Taylor Swifts look skifter fra hårdt opsatte krøller til løse og bløde krøller med bevægelse.

Step 1 – Brug krøllejernet til og skabe krøllerne i håret. Start krøllerne så tæt på hovedbunden som muligt, men undgå for alt i verden at berøre selve hovedbunden med de varme krøllejern! Del håret op i sektioner og gå ellers i krig.
Step 2 – Klem lidt krøllecreme ud i håndfladerne og gnid dem mod hinanden. Kram krøllerne i en opadgående bevægelse og løft dermed håret op. På denne måde sikrer du, at krøllerne holder deres form og at hele frisuren får et løft.
Step 3 – Anvend herefter en hårspray til, at afstive dit Taylor Swift look. Ønsker du en ”stram” frisure der sidder tæt på hovedet kan du kaste krøllerne fremover, spraye og rette dig op igen.