Ved første øjekast kan et ghd glattejern til over 1.000 kr. måske se lidt voldsomt ud. Jeg er dog slet ikke i tvivl om hvorfor man bør overveje et ghd glattejern en ekstra gang frem for et billigt glattejern i supermarkedet…

Derfor skal du vælge et ghd glattejern

Man kan spare penge på alt og det er da klart, at man selvfølgelig også kan få et glattejern til et par hundrede kroner i det nærmeste supermarked – men det er bare ikke det samme. For de fleste vil over 1.000 kr. for et ghd glattejern virke underligt og voldsomt, men et ghd glattejern har bare flere fordele, finesser og features der gør det overlegent i forhold til andre og billigere glattejern.

Jeg kan komme med en lang liste over fordele ved et ghd glattejern, men jeg har valgt de vigtigste – som du bør lægge godt mærke til.

Vigtigheden af et godt varmelegeme

Ønsker man et flot, glansfuldt og glat look er den vigtigste faktor, at glattejernets varmeplader er opvarmede. Det er ikke nødvendigvis en høj temperatur der er afgørende for et flot resultat. Ofte arbejder billige glattejern ved ekstreme temperaturer og helt op til 270 grader – dette er ekstremt skadeligt for håret! Billige glattejern kræver, at man kører henover sektionen af hår op til flere gange – hvor man med et ghd glattejern kun behøver, at køre henover sektionen én til to gange.

Hvorfor det?! Grunden til at man med et ghd glattejern hurtigere opnår et glat hår er, at et ghd glattejern har varmelegeme under hele varmepladen. De billigere glattejern har ofte kun et s-formet varmelegeme. Dette resulterer i kolde områder på varmepladen og dermed kræves den ekstreme temperatur – så det billige glattejern fortsat har en synlig effekt – men håret udtørres ved den høje temperatur! (Se evt. grafikken nedenfor)

ghd glattejern

Normalt glattejern


ghd glattejern arbejder ved 175-190 grader og du risikerer dermed ikke at hårstråene udtørrer og efterfølgende spalter eller knækker. Det er altid en god idé, at anvende et varmebeskyttende hårprodukt uanset hvilket stylingværktøj du måtte vælge.
Varmebeskyttende hårprodukter. Se vores store udvalg her >>

Andre fordele ved et ghd glattejern

# ghd glattejern varmer op til arbejdstemperatur på blot 20 sekunder
# ghd glattejern har bevægelige varmeplader, som gør det muligt at skabe krøller i håret
# ghd glattejern findes i 3 forskellige bredder. 1 cm, 2,4 cm og 4 cm
# ghd glattejern har universal strømspænding. Sikrer at du kan bruge dit ghd glattejern verden over
# ghd glattejern justerer varme i varmelegemet 5-7 gange i sekundet!
# ghd glattejern har sleep-mode. Glattejernet slukker efter 30 min. hvis det ikke har været i brug
# ghd glattejern har en ekstra stærk ledning