ghd Gold Classic Styler er det nyeste ghd glattejern på markedet. ghd glattejern lancerer løbende nye og spændende gavesæt med deres tidligere ghd IV styler, men nu har den gamle model fået et facelift og hedder nu ghd Gold Classic Styler.

Det nyeste gavesæt fra ghd glattejern med navnet ghd Midnight Deluxe 2010, som er udkommet medio oktober 2010, indeholder dette nye ghd glattejern. ghd Gold Classic Styler har fået et seriøst facelift, både hvad angår det visuelle, men bestemt også når det kommer til resultatet efter brugen af dette ghd glattejern. Kast dig ud i noget nyt og se nærmere på ghd Gold Classic Styler eller gavesættet ghd Midnight Deluxe 2010.


DET PEREFKTE FINISH
ghd Gold Classic Styler er det mest strømlinede ghd glattejern til dato og med sine udsøgte detaljer, må det siges at være en et fantastisk glattejern. De luksuriøse guld varmeplader sikrer en let og effektiv styling af håret. Resultatet bliver ekstremt glansfuldt og top professionelt.
KØLIGERE OG LETTERE.
Med det mere strømlinede og luksuriøse look, har ghd glattejern formået at skabe et glattejern der er køligere at holde om og lettere at bære. ghd Gold Classic Styler er med andre ord, det ultimative stylingværktøj! Med det lettere og mere strømlinede design kan du ikke fejle når du styler håret med dette nye ghd glattejern!

DE BEDSTE VARMEPLADER NOGENSINDE.
ghd Gold Classic Styler er udstyret med 2 fantastiske varmeplader. De luksuriøse guld belagte varmeplader sikrer at glattejernet nemt og elegant glider igennem længderne og efterlader håret glansfuldt og smukt.

ANDRE UNIKKE EGENSKABER VED GHD GOLD CLASSIC STYLER.
+ Strømlinet design. Endnu mere let og elegant at style håret.
+ Rundere tromler. Endnu nemmere at skabe krøller, flip, bølger og glatte længder.
+ Sleep mode. Automatisk slukning efter 30 minutter, såfremt det ikke har været i brug.
+ Universal strømspænding. Brug ghd Gold Classic Styler overalt i verden.
+ Keramisk opvarmning og aluminiums plader. De bedste plader nogensinde.