Traditionen tro lancerer ghd glattejern et nyt ghd pink gavesæt hvert år. Nu er tiden kommet til at dette års ghd Pink glattejern lanceres – under navnet ghd Pink Orchid 2011. ghd Pink Orchid 2011 er ikke blevet lanceret eller fremvist som sådan endnu, så du er her med på et smugkig på dette års ghd Pink gavesæt!

ghd Pink Orchid 2011 er dette års ghd Pink gavesæt. Siden år 2004 har ghd glattejern, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, hvert år lanceret et nyt ghd Pink gavesæt. Med tanken på, at man ved at investere i et ghd glattejern til sig selv støtter op om tiltaget ”Støt Brysterne” med €10, gør at disse gavesæt er relativt hurtigt udsolgt. Fælles for samtlige ghd Pink gavesæt er at de tager udgangspunkt i mellemstørrelsen af ghd glattejern.
ghd Pink. Læs mere om de tidligere ghd Pink gavesæt her >>

Det nye ghd Pink Orchid 2011 gavesæt har hentet inspiration fra de mest intense og mørklilla toner, som vises frem på de mest prestigefyldte internationale catwalks. Selve boksen har et utroligt flot mønster af mørke orkideer på en dyb lilla baggrund. Eksklusiviteten og den velkendte ghd-kvalitet, er ved ghd Pink Orchid 2011, bestemt ikke til at tage fejl af. Dette års ghd Pink gavesæt oser af kvalitet og stil!

Tilbehøret gør det muligt at kreere de mest fantastiske frisurer med blot ét stylingværktøj - nemlig ghd Pink Orchid glattejernet. Hvad enten du ønsker krøller, svip, bevægelse eller måske et klassisk glat og flot look, så kan du opnå det hele kun ved hjælp af et ghd glattejern.

ghd Pink Orchid 2011 – det får du med

ghd Pink Orchid 2011 gavesættet indeholder et lækkert ghd Pink Orchid glattejern, to ghd hairclips, én varmetaske til opbevaring af glattejernet samt én beskytter til varmepladerne. Selve glattejernet i dette års ghd Pink gavesæt har fået lidt lilla nuancer, som får det til at minde om et klassisk ghd Pink glattejern, dog er det ikke nær så ”PINK”, som de tidligere års modeller. Glattejernet er bygget op på modellen ghd Gold Classic Styler, som i øvrigt er en opdateret version af den tidligere ghd MK4 series.De perfekte varmeplader...
ghd Pink Orchid er beriget med et fantastisk design og finish. De perfekte varmeplader glider let og elegant henover lokkerne. Resultatet vil gang på gang blive underskønt og helt perfekt. Professionelt og moderigtigt look!Perfekt beskyttelse af varmepladerne...
ghd Pink Orchid gavesættet indeholder én beskytter til varmepladerne, som sikrer dig optimal beskyttelse heraf.


Lækkert og køligt design...
ghd Pink Orchid forbliver kølig og er dermed perfekt til frisuren med mange sektioner, som skal styles med ghd glattejernet. Designet af selve glattejernet gør det nemt og let at håndtere. Det afrundede design gør det nemt for dig at realisere dit ønskede look!


Tilbehøret gør forskellen...
Samtlige ghd gavesæt indeholder lækkert tilbehør og ghd Pink Orchid er ingen undtagelse. Til opbevaring af ghd glattejernet medfølger en lækker limited edition varmeresistent ghd Pink Orchid varmetaske. Mere luksuriøst og elegant bliver det ikke!ghd Pink Orchid 2011 er ikke blevet lanceret endnu, hvorfor denne artikel ikke er specielt dybdegående med dette års ghd Pink gavesæt. I samme øjeblik ghd Pink Orchid 2011 lanceres her på e-voks, vil jeg skrive en mere detaljeret artikel om dette nye ghd Pink gavesæt.