ghd Pink Orchid er dette års ghd Pink gavesæt fra ghd glattejern. Traditionen tro lancerer ghd glattejern hvert år et ghd gavesæt til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde mod brystkræft. For hvert solgt ghd Pink Orchid glattejern doneres der €10 til Kræftens Bekæmpelses kampagne – Støt Brysterne.

ghd Pink Orchid er ikke blevet lanceret endnu og rammer først butikkerne i starten af august 2011. Du kommer med andre ord med på et helt utroligt og eksklusivt sneak peak på dette års ghd Pink gavesæt, selv før det overhovedet er kommet på markedet! Som trofast tilhænger af ghd glattejern og deres nye påfund, har jeg set meget frem til at få fingrene i dette års gavesæt og ikke mindst pakke det op!

I slutningen af juni fik jeg mulighed for, at se lidt billeder af ghd Pink Orchid gavesættet og det førte til en god artikel om netop dette års ghd Pink gavesæt. Dog havde jeg ikke selv haft mulighed for at sidde med det i hænderne og føle på det. Ofte kan billeder jo snyde, men jeg synes nu efterhånden at jeg kender ghd glattejern godt nok til at vide de ikke afviger fra deres produktfotos.
ghd Pink Orchid. Læs her min artikel om ghd Pink Orchid fra juni >>

Traditionen tro indeholder ghd Pink Orchid selvfølgelig også en lang række eksklusive ghd acccessories. I dette års ghd Pink gavesæt får du:
+ ghd Pink Orchid glattejern (bygget på ghd Gold Classic Styler)
+ ghd Pink Orchid varmeresistent varmetaske/skuldertaske
+ ghd beskytter til varmepladerne
+ 2 stk. ghd hairclips
+ 10.000 point til samvittighedskontoen for, at have støttet kampen mod brystkræft

Følelsen af at sidde med ghd Pink Orchid
... er god og bekræfter blot ’mistanken’ om, at det er kvalitetsprodukt man sidder med. Det første man bemærker, er vægten. 1.335 gram vejer dette gavesæt! Selve emballagen er traditionen tro utrolig gennemført og skriger af kvalitet og stil. Emballagen er flot mørklilla med sorte orkideer påtrykt. Rundt om æsken sidder der et ca. 10 cm bredt bånd i en lækker velour-lignende kvalitet, som sikrer at æsken er lukket. Båndet er selvfølgelig prydet med et flot lilla ghd logo samt teksten ”Pink Orchid Limited Edition”.Jeg trækker nænsomt det velourlignende bånd af æsken og åbner op. Ved første øjekast er der ikke noget der som sådan springer i ens øjne. Den dyb lilla farve og de flotte sorte orkideer, som prydede selve ydersiden af æsken, er ført videre i designet på den varmeresistente taske.Jeg løfter den flot dekorerede ghd Pink Orchid varmetaske op og herunder ligger der diverse vejledninger samt lidt reklame for de nye ghd Brushes. Selve varmetasken er til at åbne på midten, hvor et ghd prydet hængsel vippes op og vupti er der åbent. Varmetasken er inddelt i 2 rum – et til selve ghd Pink Orchid glattejernet og det andet til ledningen og de 2 ghd hairclips. Glattejernet har beskytteren påsat spidsen, hvormed varmepladerne er godt beskyttet.Selve ghd Pink Orchid glattejernet minder en del om den aktuelle model af ghd glattejern, nemlig ghd Gold Classic Styler. ghd Pink Orchid glattejernet er udstyret med 2 dyb lilla varmeplader og andre lilla elementer springer også i øjnene. Selve varmetasken har i toppen påsat 2 hængsler indvendig, som er påsat en kæde. Løftes kæden ud af tasken og lukkes den vil man kunne bruge den som en lille og smart skuldertaske.
Dog havde man formentligt forventet lidt mere ”pink”, når det nu engang er et ghd Pink gavesæt…?!"


Alt i alt er dette års ghd Pink gavesæt endnu en genialitet fra ghd glattejern. Dog havde jeg forventet en anelse mere pink. Der er ingen tvivl om at ghd Pink Orchid vil blive et stort hit. Husk nu at der kun bliver produceret et begrænset antal af ghd Pink Orchid gavesæt – så skynd dig at få fingrene i det inden det bliver udsolgt!