ghd Scarlet Collection kommer i år i to nye luksuriøse arte deco stylede gavesæt - ghd Scarlet Collection og ghd Scarlet Collection Deluxe. Begge gavesæt indeholder en ghd Gold Classic styler i et elegant matsort farve med forførende dybrøde varmeplader.

ghd Scarlet Collection gavesættene fra ghd glattejern er landet og jeg har valgt og se nærmere på ghd Scarlet Collection Deluxe gavesættet, som er den "største model". Begge gavesæt er helt fantastiske fra A til Z, dog indeholder ghd Scarlet Collection Deluxe lidt flere ghd accessories. Du vil ikke blive skuffet - uanset hvilket du vælger!

Følelsen af, at sidde med ghd Scarlet Collection Deluxe
"… er helt utroligt. Selve boksen, som gavesættet kommer i, er helt unik i sin stil og adskiller sig fra de andre gavesæt igennem tiden. Med syn og tanke på boksen, som gavesættet flot bliver præsenteret i, oser gavesættet af prestige, den velkendte ghd eksklusivitet og en kvalitet i absolut top. Boksen er rektangulær og prydet med flotte dekorative mønstre. ghd logoet er fremhævet i sølv med ekstra højde, som giver et flot genspejl og glimtende look. Boksen er lukket med et flot låg på toppen, som skaber det perfekte finish. Allerede ved første øjekast og uden at have åbnet selve gavesættet, er indtrykket lovende og forventningerne i top…

Låget løftes af toppen og fronten af boksen "falder ned". Boksen havde før 4 sider, nu kun 3. Den sidste ligger flot ned og åbner op for gavesættet. På indersiden af den "nedfaldne" boks er ghd logoet ligeledes fremhævet i sølv med ekstra højde der lige giver lidt ekstra shine. I boksen står der en utrolig flot æske i et dybrødt satin design. I satin stoffet er der indlagt flotte og dekorative mønstre, som understreger den utrolige og eksklusive stil ghd glattejern er kendt for. Låget på den eksklusive ghd Scarlet Collection Deluxe er blødt og lækkert at røre ved.

Låget løftes op på ghd Scarlet Collection Deluxe gavesættet og indersiden blottes. Øjet fanges hurtigt af indersiden på æskens top, som er prydet med sort satin påsat et sølv ghd logo - i samme design, som mønstret på ydersiden af den eksklusive dybrøde æske. Indholdet, som det hele handler om, ligger i bunden af den lækre æske tildækket med silkepapir prydet med ghd logoet. Silkepapiret løftes af og blotter en smuk og dybrød clutch bag, som indeholder selve glattejernet. Endnu engang anvendes mønstret fra ydersiden af æsken til også, at pryde designstilen på denne clutch bag.

Clutchen der medfølger ghd Scarlet Collection Deluxe gavesættet er varmeresistent og kan dermed anvendes til opbevaring af ens ghd glattejern. Åbnes clutchen ses det lækre ghd glattejern heri. Glattejernet er prydet med den dybrøde farve på varmepladerne, i ghd logoet på siden af glattejernet og i enden hvor ledningen stikker ud. Alt i alt en utroligt flot ghd glattejern! I samme taske ligger 2 hairclips til hjælp med styling af håret.

Løftes silkepapiret op fra ghd Scarlet Collection Deluxe gavesættet blottes den sidste godte i gavesættet. En utrolig lækker ghd travel hairdryer i samme designstil som resten af gavesættet. ghd logoet er ligeledes påsat siden af føntørren i en dybrød farve."


Alt i alt er dette års julegave fra ghd glattejern utroligt gennemført og lækkert. ghd Scarlet Collection Deluxe vil mede garanti blive en stor succes. Gang på gang bliver jeg overrasket over kvaliteten og udførelsen af disse ghd gavesæt - ghd Scarlet Collection Deluxe er bestemt ikke en undtagelse! Husk nu, at gavesættet kun bliver produceret i en begrænset mængde hvorfor det vil blive udsolgt på et tidspunkt. Så skynd og få fingrene i dette lækre gavesæt fra ghd glattejern inden det bliver udsolgt!