ID Hair Hard Gold er uden tvivl en af de absolut bedst sælgende ID voks og i det hele taget bedst sælgende stylingprodukt til dato. ID Hair Hard Gold er en lys mud wax, som er yderst medgørlig og har en lækker blød konsistens der gør produktet nemt at anvende.

ID Hair Hard Gold er en mild og let parfumeret voks der kan gå til begge køn. Duften fra produktet leder tankerne hen på store tyggegummibobler og solskin. ID Hair Hard Gold er en af de eneste stylingprodukter i mud wax kategorien, der er ekstra samarbejdsvillig. Ofte er en mud wax et stift og utroligt drøjt produkt, der kan være svært at varme op i håndfladerne eller for den sags skyld fordele i håret. Men sin lækre bløde konsistens gør ID Hair Hard Gold styling til en leg!

Eftersom at ID Hair Hard Gold har en blød konsistens gør det produktet ideelt til at blande og mikse med andre stylingprodukter. Der findes et hav af miks med ID Hair Hard Gold og andre produkter der allerede er ’opfundet’ – så prøv dig frem og skab din egen stil!

Du får her et par nemme tips, råt og usødet, til hvordan du kan bruge ID Hair Hard Gold.
# Sørg altid for at håret er rent, inden du kaster dig ud i at style håret. Ved at hårstråene er rene vil du have det bedste udgangspunkt, når håret skal styles. Dertil får du også mest ud af ID Hair Hard Gold produktet, da voksen binder bedre til det enkelte hårstrå når det er rent.

# Hører du til dem der synes at ID Hair Hard Gold er et produkt med for lidt hold, bør du overveje at mikse voksen med en kraftigere variant. Fordelen ved at tage udgangspunkt i ID Hair Hard Gold og mikse denne med et andet produkt, vil være at konsistensen fortsat vil være blød og medgørlig.
Selve blandingsforholdet imellem ID Hair Hard Gold og den anden voks kan du prøve dig frem til, men sørg for at husk hvilket forhold du miksede med. Så kan du huske DIT miks til næste gang du skal sætte håret.
. Miks ID Hair Hard Gold med ID Hair Dusty Bronze, hvis du ønsker et mat look med et stærkt hold.
. Miks ID Hair Hard Gold med ID Hair Extreme Titanium, hvis du ønsker et absolut ekstremt og vildt hold med en let glans.
. Miks ID Hair Hard Gold med ID Hair Beach Gum, hvis du ønsker et fedt beach look i håret, som bare sidder som det skal!

# ID Hair Hard Gold kan i sig selv have en tendens til at fremstå med en let glans i håret. Hvis du ønsker et mat look kan du tilføre produktet i håret, lade det tørre og derefter pjuske håret for vildt! Det matte look vil ikke blive ligeså godt som hvis du miksede ID Hair Hard Gold med ID Hair Dusty Bronze – men derhen af!
Det at rode i håret efter at voksen er tørret kan også skabe volumen i længere hår.

# Sørg for at du har låg på din voks når du ikke bruger den. Hvis du glemmer at sætte låget på din ID Hair Hard Gold krukke et par gange kan du risikere at voksen mister sin fugt og tørrer ud. Dertil vil din voks også blive fyldt med skidt og snavs.

# Man kan aldrig få for meget ID Hair Hard Gold voks i håret og dog... Prøv dig frem og find ud af hvor meget DU skal bruge for, at kunne skabe det look du påtænker. For meget voks kan skabe et fedtet look i håret og hvem ønsker det?!

# Synes du at ID Hair Hard Gold er for blød i konsistensen, kan du blot lade krukken stå åben natten over. Men husk at sætte låg på efter du har brugt den…

# Ønsker du at skabe et klassisk strithår er det bare at tilføre ID Hair Hard Gold i håret og derefter lade cirkulære bevægelser med en flad håndflade direkte i håvedbunden.

# Ønsker du at skabe volumen i håret med ID Hair Hard Gold kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Brug fingerspidserne til at finpudse din volumen i håret i stedet for håndfladen. Ved at bruge håndfladen påfører du voksen på overfalden af håret hvorimod du ved at bruge fingerspidserne kan præcisere præcis hvor du ønsker effekt.