Sommer i Sunny Beach 2011 havde sæsonstart mandag den 5. september. ID voks og Sexy Hair er programsponsor på en af de mest populære ungdoms reality shows til dato.

Sommer i Sunny Beach starter godt ud

Sidste års reality serie fra Sunny Beach blev et kæmpe hit og de unge seere væltede til. Sommer i Sunny Beach er serien der fortæller om det søde liv på stranden, i byen og alt derimellem fra sydens sol. Sunny Beach er på få år blevet et af de mest eftertragtede rejsemål blandt unge der tørster efter fest og druk.

Sommer i Sunny Beach 2011 blev sat i gang mandag den 5. september og programmet formåede endnu engang at trække rekordhøje seertal. Sommer i Sunny Beach bliver i år præsenteret af ID voks og Sexy Hair. Der er ingen tvivl om, at begge brands rammer den perfekte målgruppe for deres helt fantastiske hårprodukter.

Hos e-voks kan vi tilbyde dig hårprodukter fra begge serier og selvfølgelig med dag-til-dag levering. Så lur den smarte frisure af, som f.eks. "Flotte fyr" har og kast dig ud i en ny verden af styling med ID voks og Sexy Hair hårprodukter.

Så hvad enten du ønsker ID voks eller Sexy Hair hårprodukter – finder du dem her på e-voks.dk og selvfølgelig til de bedste priser!