Få det bedste ID voks tilbud lige her! Hos e-voks.dk har vi fokus på at tilbyde dig de bedste hårprodukter, til de laveste priser. Vi sælger billig ID voks, som med garanti vil kunne slå din lokale frisør af banen ifht. prisen.

Kender du ID voks og ved du at det er en af de absolut bedste voks serier på markedet?! Statistikken siger i øjeblikket hver gang der sælges 10 dåser voks i Danmark, så er 6 ud af de 10 ID voks. Med andre ord har ID voks formået at skabe en positionering i markedet og lært at læse forbrugeren. ID voks ved hvad vi vil have når vi skal vælge stylingprodukt!

Udover de mange muligheder man har med ID voks er prisen selvfølgelig også en vigtig faktor. Hos e-voks får du med andre ord det bedste ID voks tilbud!

ID voks tilbud på ID Hair Hard Gold

ID Hair Hard Gold er voksen der tilfører din styling et stærkt og fleksibelt hold. Form frisuren, restyle i løbet af dagen og skab præcis den stil du ønsker at lægge for dagen. ID Hair Hard Gold er én af de absolut bedste sælgende ID voks varianter til dato.
Voksen passer godt til alle hårtyper og længder, hvilket formentligt har gjort den så populær, som den nu engang er blevet med tiden. Skab volumen, slik eller et pjusket look med denne ID voks.


ID voks tilbud på ID Hair Extreme Titanium

ID Hair Extreme Titanium er den mest brugte ID voks blandt de unge og det er bestemt ikke uden grund. Voksen tilfører håret det mest ekstreme hold, som fikserer og låser frisuren. Frisuren er låst og du kan ikke restyle håret efter voksen er tørret. Til de smarte og korte strithårs frisurer er denne ID voks absolut ideel!
Voksen er drøj i brug og du behøver derfor ikke at anvende store mængder af ID Hair Extreme Titanium for at skabe det ekstreme hold. Til trods for at netop denne ID voks er den voks med det stærkeste hold på markedet, kan den nemt skylles ud når dagen er omme, blot med varmt vand og lidt shampoo.


De 2 ID voks tilbud du ser ovenfor er blot en smagsprøve på de priser vi har ID voks til. Hvad enten du ønsker ID Hair Dusty Bronze, ID Hair Silver eller måske ID Hair Beach Gum får du det bedste ID voks tilbud her hos e-voks!