Joico er serien der med moderne teknologi og gennemtænkte funktionelle hårprodukter, tilbyder forbrugeren den ultimative hårpleje oplevelse. Joico går ikke på kompromis, når det drejer sig om kvaliteten af deres hårprodukter.

Joico lægger stor vægt på at kombinere skønhed og videnskab i deres hårprodukter og herigennem skabe Art Of Healthy Hair. Joico har igennem 30 år arbejdet med hårprodukter og er efterhånden blevet et anerkendt mærke indenfor branchen. Gang på gang har Joico formået at skabe overlegne præsentationer indenfor genopbyggelse af håret. Joico har altid rykket grænserne for mode og innovation ind i deres hårprodukter. Joico’s engagement og vilje til at skabe lækre hårprodukter har været gennemgående for alle 30 år.

Historien om Joico hårprodukter.
1975. Joico blev grundlagt af en berømt Californisk frisør ved navn Steve Stefano.
1984. I dette år gjorde Joico et gennembrud i den professionelle hårpleje industri med opdagelsen af ’Triamin Complex’.
1992. Joico videreudviklede deres tidligere fundne formel og skabe en endnu mere avanceret formel og døbte den ’Kationiske Triamin Complex’. Med denne nye og enestående formel, kunne Joico nu garantere en fuldstændig genopbygning af det enkelte hårstrå. I år 1992 var dette et stort gennembrud, da Joico var det eneste brand der havde formået at udvikle et sådant produkt.
1993. Joico udvidede deres verdensomspændende virksomhed ved at etablere et større distributionssystem og uddannelsescenter, med hovedsæde i Holland.
2002. Joico brandet og dertil hørende hårprodukter blev overtaget af Shiseido, som i år 2002 var en af de førende virksomheder indenfor kosmetik branchen.
2006. Joico videreudviklede deres ’Triamin Complex’ formel i samarbejde med Shiseido. Samarbejdet fødte Joico’s patenterede formel ’Quadramine Complex’. Denne formel er i dag gennemgående i samtlige Joico hårprodukter.
2008. Joico K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor hårkuren bekræfter Joico’s position i teknologisk overlegenhed for 9. år i træk, ved at vinde Stylist Choice Awards indenfor 'Favorit Reconstructor'.

Samtlige Joico hårprodukter er i dag opbygget efter det patenterede Quadramine Complex System. Dermed har alle Joico produkterne den unikke formel til at genopbygge hårets naturlige balance. Joico er i dag repræsenteret i mere end 60 lande verden over og er anerkendt, som et professionelt brand for professionelle stylister i hele verden.

Vundne priser af Joico hårprodukter.
Joico K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor har for 9 år i træk vundet ’Stylist Choice Awards. Hårkuren indeholder det eksklusive ’Quadramine Complex’ system, som genopbygger og forstærket ødelagt og skadet hår. Du er dermed sikret et stærkere, sundere og helt fantastisk glansfuldt hår!
Læs mere om Joico K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor her >>

Joico Moisture Recovery Conditioner er hædret, som den bedste conditioner i kategorien ’Favorite Conditioner’. Specielt dette hårprodukt har vist sig at vække opmærksomheden i medierne, eftersom at det er yderst godt til at genopfriske tørt hår og genoprette hårets naturlige fugtniveau. Resultatet er et smukt, livligt og glansfuldt hår.
Læs mere om Joico Moisture Recovery Conditioner her >>

Det er ikke uden grund af Joico’s slogan er; The Art Of Healthy Hair.