Brystkræft er fortsat den hyppigste form for kræft, som hver dag, uge og måned rammer kvinder verden over. ghd er gået ind i kampen mod brystkræft med deres ghd Pink gavesæt!

ghd glattejern er gået ind i kampen og støtter op om tiltaget ”Støt Brysterne”. Siden år 2004 har ghd glattejern medio året lanceret et ghd Pink gavesæt. Traditionen blev, at for hvert solgt ghd Pink gavesæt der røg over disken donerede ghd glattejern €10 til Kræftens Bekæmpelses kampagne – Støt Brysterne.

Det synes måske ikke af meget, men den seneste opgørelse fra ghd glattejern i England viser, at ghd Pink gavesættene alene i England har indbragt mere end 5.000.000 pund til dette gode formål. Det er 7 års salg af ghd Pink gavesættet, som har indbragt dette beløb. Utroligt!

Der støttes op om salget af ghd Pink

Alle har formentligt inderst inde et ønske om, at gøre noget ekstra for andre. Nogen gør det ved at donere direkte til f.eks. Kræftens Bekæmpelse, UNICEF, Dansk Røde Kors osv. Andre gør det igennem køb af accessories såsom armbånd håndklæder, tasker osv. Specielt Kræftens Bekæmpelse har gjort meget ud af deres udvalg af lyserøde accessories.

Ser man på salgstallene for ghd Pink gavesættene er der en stor tendens til, at de bliver udsolgt relativt hurtigt på det danske marked. Ønsker man sig et ghd glattejern vælger mange, at købe et af ghd Pink gavesættene og dermed støtte et godt formål samtidig med, at man får et utroligt lækkert glattejern. År på år oplever detailhandlen, at de sidste eksemplarer af ghd Pink gavesættene er langet over disken inden julen står for døren og dermed understreges populariteten af ghd Pink!
ghd Pink igennem tiden. Oplev samtlige ghd Pink siden år 2004 >>

ghd Pink gavesættet indeholder altid det senest tilkomne ghd glattejern i mellemstørrelsen. Med andre ord medfølger ghd Gold Classic Styler i ghd Pink sættet for 2011. Selvfølgelig med et touch af Pink... Udover det fantastiske ghd glattejern medfølger der traditionen tro også en masse lækre ghd accessories.

Husk nu, at køber du et ghd Pink gavesæt kan du sætte lidt point på ”god-samvittigheds-kontoen”… Hvem har ikke brug for det?!