Tints of Nature er 100 % økologisk hårfarve. Tints of Nature hårfarve er en ny og ekstremt effektiv vifte af 24 permanente hårfarver. Hårfarverne er udviklet med en avanceret formel, som sikrer dig et perfekt resultat.

Tints of Nature er den eneste serie af hårfarve, som består af 100 % certificerede økologiske ingredienser. De økologiske ingredienser i Tints of Nature hårfarven sikrer en optimal pleje og beskyttelse af hovedbund og hårstrå under farvningen - selvfølgelig på en naturlig og skånsom måde.

Tints of Nature er ikke blot en hårfarve, som tilfører hårstråene en ny eller opfriskende tone. Hårfarven både beskytter, fugter og plejer hår og hovedbund under farvningen. Hårfarven består af en unik blanding af specielle naturlige økologiske ekstrakter, plejende planteudtræk og selvfølgelig Vitamin E og Vitamin C.
Tints of Nature hårfarve. Se det store udvalg her og køb med rabat >>

Tints of Nature er hårfarve uden skadelige stoffer

Tints of Nature er kort sagt økologisk hårfarve. Sagt med andre ord er Tints of Nature hårfarve:
Fri for parabener, fri for ammoniak, fri for resorcinol (transportpigment) og nonoxynol (stærke sæber).

Tints of Nature hårfarve består kun af 100 % certificerede økologiske ingredienser. Derfor indeholder Tints of Nature pharmaceutical grade peroxie (højeste kvalitet og den mest milde), lavest muligt indhold af PPD (paraphenylediamine), naturlig udvundet base.

Tints of Nature farvevælger og ICC

Tints of Nature er økologisk hårfarve. Den naturlige hårfarvningsmetode gør, at håret kun kan løftes et trin op eller ned. Dette betyder, at du kun kan lysne håret et niveau. Alle Tints of Nature hårfarver er mærket med et nummer efterfulgt af et bogstav. Denne mærkning kaldes et ICC-nummer. ICC-nummeret kan hjælpe dig med og finde den rigtige farve. Bogstavet er i denne sammenhæng ligegyldigt.

# Tints of Nature hårfarverne har fra nummer 1 til 10. 1 er den mørkeste og 10 er den lyseste. Nummeret på æsken angiver derfor dybden af farven (tonehøjden).

# Start med og fastslå din egen naturlige hårfarve på Tints of Nature farvevælgeren. Når du har fastslået denne kan du bevæge dig 1 trin ned i tonehøjde eller 1 trin op i tonehøjde.

Eksempel 1: Vurderer du din naturlige hårfarve til og være 6N/6C/6RM/6TF kan du derfor gå en tonehøjde ned og vælge 5N/5D/5R eller en tonehøjde op og vælge 7N/7D/7M/7R/7RL.

Eksempel 2: Vurderer du din naturlige hårfarve til og være 4N/4CH/4M/4RR kan du derfor gå en tonehøjde ned og vælge 3N eller en tonehøjde op og vælge 5N/5D/5R.