Et tyndt og fint hår kan ofte fremstå kedeligt og fladt, men bruger du de rigtige hårprodukter og behandler du håret korrekt før, under og efter styling kan du opnå et friskt og fyldigt look – selv i fint hår!

Der findes efterhånden en hel del serier af hårprodukter, der specifikt er beregnet til at skabe volumen i fint hår. Jeg giver dig her et par simple tips og råd med på vejen, så du nemt og hurtigt kan skabe volumen i fint hår.

Vælg volumengivende hårprodukter med tanke på ingredienserne.
Når du vælger dine hårprodukter bør du se efter hvilke ingredienser de indeholder. Ønsker du volumen og fylde i håret bør du se efter hårprodukter med protein (keratin og collagen), silikone polymers eller polymeric quaternium compounds. Disse 3 ingredienser kan være altafgørende for om det lykkedes at skabe volumen og fylde i fint hår. Hårprodukterne vil få det enkelte hårstrå til at fremstå tykkere og dermed øges volumen i den samlede hårpragt.

Til at skabe volumen i fint hår skal du bruge.
Volumengivende shampoo og balsam
Serum med antikrus
Volumengivende gele, mousse eller hårspray

#1 Fugt håret med bruseren og tilfør din volumengivende shampoo og derefter balsam. Har du ekstra fint hår bør du se efter en balsam, som har en let og ikke en tyk og cremet konsistens. Hvis dit valg af balsam er for cremet, vil produktet tynge håret og det vil være stortset umuligt at skabe volumen og fylde i håret efterfølgende.
Big Sexy Hair er serien med fokus på at skabe volumen i fint hår >>
Se også Joico Body Luxe shampoo og conditioner til at skabe volumen i fint hår >>

#2 Når du skal vælge dit stylingprodukt til at skabe volumen i håret, kan du tage udgangspunkt i hvilken type du ellers plejer at bruge. Plejer du at bruge et mousse stylingprodukt, bør du vælge en volumengivende mousse osv.
Stortset alle typer af stylingprodukter såsom gele, mousse, hårspray, voks osv. kommer også i en speciel variant beregnet til at skabe volumen i håret.

#2.1 Der findes utroligt mange lækre hårsprays specielt egnet til at skabe volumen i håret. Et keyword når du skal vælge hårspray er ’aerosol’. Hårspray på pumpe vil ofte kunne have svært ved at fordele sig i håret ifht. en hårspray under tryk.
Kast håret fremover og lad håret hænge ned foran dig. Spray hårsprayen direkte ind ved hårrødderne og løft håret op med fingerspidserne. Tæl til 5, rejs dig derefter op og kast håret bagover igen. Gentag eventuelt hvis du ønsker ekstra volumen i håret.

#2.2 Vælger du en volumengivende mousse eller gele er det vigtigt at du får gnubbet stylingproduktet godt ud i håndfladerne inden det fordeles i håret. Tilfør produktet direkte ved hårrødderne og løft herefter håret op med fingrene.
Kør fingrene igennem håret og gnub produktet godt ind ved hårrødderne. Bemærk at du skaber volumen i håret ved at løfte håret helt nede ved rødderne.
Undgå at tilføre din volumengivende mousse eller gele i spidserne. Tilføres det volumengivende hårprodukt i spidserne vil du opleve at håret tynges og i værste fald klasker sammen.
Big Sexy Hair Root Pump Plus Spray Mousse er perfekt til formålet >>