Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Om e-voks.dk

Velkommen til Danmarks største online-udvalg af hårprodukter. Når du bestiller hos e-voks.dk, kan du frit vælge mellem mere end 1.500 forskellige hår- og stylingprodukter. 

Hvad er du på udkig efter? En lækker hårbørste, et glattejern eller måske den der helt specielle voks, som altid er udsolgt hos frisøren eller bare ikke til at finde nogen steder til en ordentlig pris? 

Ligegyldigt hvilket stylingprodukt du har brug for, er du kommet til det rette sted. Hos e-voks kan du nemlig sidde stille og roligt foran computeren, imens du ’plukker’ dine yndlingsprodukter til langt under den pris, du er vant til at betale hos frisøren. 

e-voks.dk er god stil på alle måder – se nedenfor, hvordan vi sikrer glade og tilfredse kunder i 2013

Tryghed
Vi giver direkte telefonisk kundeservice på 89 93 87 88 mandag til fredag fra 9.00 til 16.30. Desuden læser og besvarer vi naturligvis alle e-mails fra vores kunder sendt til support@e-voks.dk inden for få timer. 

Sikkerhed
Uanset ordrens størrelse vil en kunde aldrig skulle betale mere end 34 kr. i fragt for sin bestilling. Bestiller du for 799 kr. eller mere får du gratis fragt. Ligeledes giver vi 14 dages fuld returret og har en meget uddybende FAQ, der guider vores kunder sikkert fra interesse til køb og tilfredshed. 

100 % tilfredse kunder
Hvis en kunde af den ene eller anden grund er utilfreds med den service og levering, e-voks har stået for, så beklager vi det altid skriftligt over e-mail – og tilbyder en kompensation efter aftale med kunden. 

Adresse (IKKE RETURVARER):
E-voks
/v. dotMinded ApS
Amaliegade 36
1256 København K
Danmark

Returvarer:
E-voks
/v. dotMinded ApS
Haslegårdsvænget 16
DK-8210 Århus V.
Danmark

E-mail: support@e-voks.dk

Øvrig info:
CVR nr. DK 28 99 46 05
Branche nr. 93.02.10 frisørsaloner

 

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+