Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Fudge Hair Gum 150ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

169,00 kr
Fudge Hair Gum er et gel stylingprodukt fra Fudge serien af hårprodukter. Hair Gum tilfører håret et ekstremt hold med en holdfaktor 13. Produktet er ideelt til at tæmme håret med et ekstremt stærkt hold og fleksibilitet. Fudge Hair Gum indeholder unikke harpiks-fibre som er den afgørende ingrediens for det ultimative hold – man kan faktisk se fibrene når man bruger Hair Gum produktet. Har du et længere hår kan Hair Gum tilføre hårpragten ekstra støtte. Geleen tilfører håret et smart wet look finish. Produktet er godt til et tykkere hår som er svært at styre.

Med Fudge Hair Gum er det muligt at skabe fylde og volumen i et fint hår. Det lækre ved Hair Gum geleen er at den ikke tynger fint hår. Hair Gum kan nemt vaskes ud af håret igen – blot med lidt vand! Fudge Hair Gum dufter himmelsk af tyggegummi.

Tilfører håret lidt Fudge Hair Gum gele og arbejd produktet godt ind i håret. For volumen løftes håret let med fingerspidserne. Husk at håret skal være tørt, før produktet tilføres, for optimal effekt! Hvis du ønsker et wet look skal Fudge Hair Gum geleen tilføres i vådt hår.

Fordele ved Fudge Hair Gum:
- Ekstremt hold
- Ekstrem kontrol over håret
Brand Fudge

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+