Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Cutrin BIO+ Active Serum 150ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

139,00 kr
Formål:
Cutrin BIO+ Active Serum er en lækker plejelotion mod vanskelige skælproblemer. Formålet med Active Serum leave-in produktet er at fjerne og forebygge dannelsen af skæl i hovedbunden.

Beskrivelse:
Cutrin BIO+ Active Serum er en lækker leave-in plejelotion mod vanskelige skælproblemer. Active Serum er et særdeles effektivt produkt til skælproblemer. Lotion produktet fjerner skæl og kløe i hovedbunden. Samtidig regulerer Active Serum fedtdannelsen i hovedbunden. Produktet skal bruges i sammenhæng med BIO+ Active Shampoo eftersom denne plejelotion supplerer virkningen fra shampooen. Active Serum kan også bruges som supplement til BIO+ Special Shampoo. BIO+ produkter er de mest kendte og anvendte produkter til behandling af hovedbundsproblemer på markedet.

BIO+ Active Serum indeholder forebyggende plejestoffer mod skæl. Active Serum plejelotion produktet kan bruges til både fedtede, tørre og dryssende skæl. Udover at fjerne og forebygge dannelsen af skæl reducerer Active Serum også kløe og rødme i hovedbunden.

Eftersom BIO+ Active Serum er et leave-in produkt skal det ikke vaskes ud igen.

Niveau af pleje:
Cutrin BIO+ Active Serum er dybdevirkende plejelotion mod alle typer af skælproblemer. Active Serum produktet er specielt egnet til fedtede skæl.

Resultat:
BIO+ Active Serum plejelotionen regulerer og balancerer talgproduktionen i hovedbunden. Produktet hjælper med at forebygge skæl og kløe i hovedbunden.

Vi anbefaler at du bruger BIO+ Active Serum efter du har brugt BIO+ Active Shampoo eller BIO+ Special Shampoo.
Brand Cutrin BIO+
Indhold 150ml
Ingredienser Alcohol Denat., Aqua (Water), Propylene Glycol, Quaternium-52, Piroctone Olamine, Juniperus Communis Sprout Extract, Menthol, PEG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate.

Bedømmelser

  1. Skælshampoo der virker Bedømt af Ali
    Karakter

    Jeg har efterhånden forsøgt mig med en del forskelige skælshampoo produkter fra både matas og supermarkedet, men ingen har givet den ønskede effekt. Jeg er der utroligt tilfreds med Cutrin BIO+ Active Serum 150ml, som har vist sig at virke til topkarakter!

  2. Kombiner Care med Shampoo Bedømt af Kasper
    Karakter

    Active care og shampoo er og bliver mine foretrukne hårprodukter. Så nu er der bestilt et nyt sæt her på e-voks - kan varmt anbefales! Både e-voks og active fra bio+


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+