Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Osmo Essence Berber Oil med Argan Oil 100ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

299,00 kr
Osmo Essence Berber Oil er, med sin unikke formel, specielt udviklet til at komme glansløst, trist og tørt hår til livs. Den unikke sammensætning af olier indeholdende Argan Oil, som er en olie rig på vitamin E. Vitamin E er en kraftig anti-oxidant, som tilfører et tørt og ødelagt hår en intens og dybdegående pleje.

Argan Oil er en olie, som er nænsomt udvundet fra det gamle Argan-træ. Frugterne på dette træ er på størrelse med en olien og indeholder den unikke Argan Oil, som gør Osmo Essence Berber Oil til det produkt det nu engang er.

- Fordel Osmo Essence Berber Oil i tørt hår for at opnå et glansfuldt og glat resultat.
- Du kan også tilføre olien i et tørt hår, for herefter at føntørre håret. Du vil opleve at håret tørre hurtigere end ellers.
Brand Osmo Essence
Indhold 100ml
Ingredienser Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Argania Spinosa Kernal Oil (Argan Oil), Cocus Nicifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Benzophenone-3, Parfum (Fragrance) Eugenol, Cinnamal, HExyl Cinnamal, Limonene, Citral, CI 26100, CI 21230.

Bedømmelser

 1. Fint hår Bedømt af Nicole
  Karakter

  Jeg er desværre født med det typiske, fineste hår fra Skandinavian. For et år siden brugte jeg udelukkende produkter til volumen for at undgå at give det for meget fugt, da jeg troede at det ville tynge det ned. Men så købte jeg Redken All Soft shampoo og balsam til tørt hår, og den her hårolie som jeg bruger hver dag. Den giver fantastisk fugt til håret, uden at fedte overhovedet! Jeg tager noget i hver gang jeg går ud på mit badeværelse altså :) Den har styrket mit hår så det faktisk også er tykkere - hvilket er det allerbedste!

  5 stjerner!

 2. 5 stjerner til en vidunder olie til håret Bedømt af Malou Wiel
  Karakter

  Jeg har skrevet en lang anmeldelse af produktet, se under 'artikler'.
  Kort sagt en utrolig olie til håret!


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+