Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Dualsenses Color FadeStop Shampoo 250 ml.

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Vejl. udsalgspris 119,00 kr

Din pris 79,00 kr

Farvebeskyttende kærlighedsfrugt-duftende shampoo


Goldwell Dualsenses Color FadeStop Shampoo er til både fint og normalt hår. Den håret en hels sublim farvebeskyttelse, samtidig med at håret bliver dejlig blødt og lækkert. Goldwell Dualsenses Color FadeStop Shampoo er helt uden parabener og indeholder FadeStop-teknologien fra Goldwell.


Med Goldwell Dualsenses Color FadeStop Shampoo, får du 1 stk. kærlighedsfrugt-druftende og yderst lækkert shampoo produkt. Shampooen indeholder ekstrakt fra granatæble, men har en duft af hindbær, blomster og kærlighedsfrugt. Konsistensen er meget fyldig cremet skum.


For bedste brug, bår du vaske håret i koldt vand. Ved at vaske håret i koldt vand, sørger du for at gennem farven i håret i længere tid. Det er naturligvis ikke så behageligt at stå under en kold bruser, men nogen gange må man jo lide for skønheden :)


Når håret er vådt, tages en smule Dualsenses Shampoo og gnid det i håret til du opnår en skum konsistens. Der skal ikke meget til, så brug en begrænset mængde. Skyl derefter ud igen grundigt og afslut med en favebskyttende balsam.


 


 

Brand ghd Style

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+