Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

L'Oreal Série Expert Silver Shampoo 500ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

196,00 kr
L'Oreal Série Expert Silver Shampoo reducerer gule nuancer i gråt og blond hår. Loreal Silver Shampoo, fra Sérier Expert serien, er en mild shampoo som modvirker ældningen, i form af gule nuancer, i kemisk lysnet og gråt hår.
Loreal Silver Shampoo produktet tilfører håret lækre plejestoffer som er med til at gøre håret blødt og glansfuldt. Selve Silver shampooen er stærk lilla - utroligt flot farve!

Loreal Silver Shampoo fordeles jævnt i vådt hår og masseres ind i hele håret. Lad shampooen trække i 2-3 minutter og skyl derefter grundigt igennem.

Loreal Silver Shampoo produktet reducerer gule nuancer i gult og gråt hår
Brand L'Oreal Serie Expert
Indhold 500ml

Bedømmelser

 1. Farvel til gult hår Bedømt af Charlotte G.
  Karakter

  Jeg er blevet meget glad for denne silver shampoo - den fjerner helt perfekt det gule skær i mit lyse hår. Jeg har dog lært at man ikke skal overdrive, så jeg blander altid lidt i min volumeshampoo, det kan helt klart ANBEFALES

 2. Gør præcis hvad den lover! Bedømt af Julie
  Karakter

  Den her Shampoo er vidunderlig, hvis dit hår er blevet bleget mange gange og har en tendens til at få et gult skær. Selve shampooen har en meget mørk lilla farve, og den første gang jeg pumpede en klat ud, blev jeg en smule betænkelig ved at skulle proppe det i mit hår, men jeg har aldrig fortrudt det siden ;) Den skal bruges med omhu, for hvis man bruger den hver dag, vil håret uden tvivl komme til at blive gråt med et lilla skær. Det, som jeg selv bruger den til at opnå, er at give mit lyse blonde hår et koldt, sølvagtigt skær og komme af med gule undertoner. Hvilket kan ses efter en enkelt vask!
  Jeg købte selv denne shampoo i håb om at komme af med det gule skær der var efterladt i mit hår, efter at have gået fra totalt sort til bleget blond, og jeg vil lige hilse og sige, at har du "orange" hår efter en blegning, så gør silver shampoo ikke noget for det. Det er virkelig KUN de gule toner, som shampooen trækker ud!
  Flasken har en stor, god størrelse, og jeg købte min for godt et år siden, og er stadig ikke nået helt til bunds i den, så værdien af den her flaske er stor!
  Beklager min lange *anmeldelse* her, men jeg kan virkelig kun sige positive ting om det her produkt! Jeg vil klart fortsætte med at bruge det :)

 3. God shampoo til blond hår Bedømt af Kimmi, Aarhus
  Karakter

  Jeg bruger silver shampoo i mit blonde hår. Jeg er blevet anbefalet shine blonde, men jeg er vendt tilbage til denne gang på gang. Så jeg holder fast i denne kending nu ;-))


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+