Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Fudge Liquid Erekt 150ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

169,00 kr
Fudge Liquid Erekt er et lækkert varmebeskyttende produkt fra Fudge serien af hårprodukter. Liquid Erekt er et varmeaktiverende produkt som bevirker skader fra glattejern og føntørrer. Produktet indeholder ’DynamX’ polymer-harpiks som sikrer et fleksibelt og lækkert hold. Fudge Liquid Erekt tilfører håret glans og blødhed. Bruger du hårproduktet samtidig med et glattejern eller en føntørrer får du også et flot og glat hår. Produktet tilfører håret blødhed vha. de essentielle olier som det indeholder.

Produktet, Fudge Liquid Erekt, fremmer glansen, blødheden og gør det muligt for håret at afvise fugt igennem en kombination af vandopløselig silikone. Det varmebeskyttende produkt dufter dejligt friskt af frugt og sommer!

Spray let Liquid Erekt produktet i fugtigt hår og fordel det jævnt igennem hårets længder. Herefter kan du ubekymret føntørre håret – uden at skulle tænke på at håret bliver skadet. Hvis du ønsker et fuldstændig glat hår sprayes Fudge Liquid Erekt hårproduktet let i før håret glattes.

Fordele ved Fudge Liquid Erekt:
- Medium hold
- Varmebeskyttende
- Udglatter håret
Brand Fudge

Bedømmelser

  1. Godt produkt til at beskytte håret Bedømt af Silje / STORFORBRUGER af Fudge
    Karakter

    Jeg er fuldstændig solgt i Erekt produktet. Håret beskyttes og er altid flot! Jeg blev i tidernes morgen anbefales salt spray og har senere hen prøvet div. fudge produkter - og ingen af dem har skuffet mig! Senest har jeg køb Erekt, som også har vist sig at være et godt produkt.


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+