Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Hos e-voks.dk fører vi det fulde sortiment af hårprodukter fra Joico. Dette inkluderer selvfølgelig de populære hårplejeserier Joico K-PAK, Joico Moisture Recovery, Joico Color Endure, Joico Body Luxe, Joico Silk Result, Joico Daily Care, Joico Styling, Joico ICE samt Joico Design.

Klik dig direkte videre til den serie fra Joico , du ønsker at købe >>

Joico - Joico K-PAK Joico - Joico Moisture Recovery Joico - Joico Color Endure
Joico K-PAK er den ultimative hårplejeserie for genopbygning af håret. Hårprodukterne i serien er af høj kvalitet med ’Quadramine Complex’ teknologien, der sikrer total genopbygning af håret. Joico K-PAK reparer, styrker og beskytter ødelagt og kemisk behandlet hår.
Det er fra Joico K-PAK serien at Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor hårkuren, som på 9. år er kåret og udvalg som stylisternes favorit hårkur, stammer fra.
Joico K-PAK. Køb produkterne her >>
Joico Moisture Recovery er serien af hårplejeprodukter der kan genoprette fugtbalancen i håret og forvandle livløst og tørt hår til livlige og glansfulde lokker. Hårprodukterne i serien tilfører håret intensiv fugt og pleje ved hjælp af ’Hydramine Sea Complex’.
Joico Moisture Recovery er en unik og enestående serie af hårprodukter, som genopretter fugtbalancen i håret.
Joico Moisture Recovery. Køb produkterne her >>
Joico Color Endure opretholder, vedligeholder og forlænger den smukke og dybe farve i farvebehandlet hår. Hårprodukterne i serien forlænger dermed farvet hårs ’levetid’. Dette kan lade sig gøre med ’Multi-Spectrum Defense Complex’.
Joico Color Endure er den ultimative serie af hårplejeprodukter til at pleje og beskytte farvet hår bedst muligt.
Joico Color Endure. Køb produkterne her >>
 
Joico - Joico Body Luxe Joico - Joico Silk Result Joico - Joico Daily Care
Joico Body Luxe er den perfekte hårplejeserie til dig der ønsker et voluminøst og fyldigt look i håret. Det unikke ved denne serie af hårprodukter er at den ikke tynger håret. Du kan derfor nemt skabe volumen og fylde i selv fint hår.
Joico Body Luxe øger den visuelle diameter på det enkelte hårstrå og skaber derved volumen og fylde i håret.
Joico Body Luxe. Køb produkterne her >>
Joico Silk Result er serien af hårplejeprodukter der kan forvandle en livløs, tør og kedelige hårpragt til silkebløde og glansfulde lokker. Hårprodukterne i serien indeholder ’Synergistic Silk System’, som gør håret ekstra blankt.
Joico Silk Result blødgør det enkelte hårstrå samtidig med at hårprodukterne forebygger og minimerer krus i håret.
Joico Silk Result. Køb produkterne her >>
Joico Daily Care er en hårplejeserie møntet på de daglige rutiner og kan dermed bruges i alle typer af hår. Hårprodukterne i serien har hver deres egenskaber, men overordnet set plejer og styrker de alle håret på bedst tænkelig måde.
Joico Daily Care hårprodukterne tilfører håret en fornyet glans og kan vække liv i selv de mest kedelige og tørre hårstrå.
Joico Daily Care. Køb produkterne her >>
 
Joico - Joico Styling Joico - Joico ICE Joico - Joico Design  
Joico Styling er en serie af stylingprodukter med fokus på dine behov og krav til et moderne stylingprodukt. Udtryk din kreativitet og brug din individualitet til at skabe et unikt og enestående look, som kun du kan opnå.
Uanset hvilke hårtype du har, vil du kunne finde et stylingprodukt fra Joico Styling serien der kan opfylde dine behov til et stylingprodukt!
Joico Styling. Køb produkterne her >>
Joico ICE er den perfekte stylingserie til dig, som vil lidt mere end bare normal styling af håret. Seriens slogan er således ’style knows no boundaries’. Sagt med andre ord sætter Joico ICE ingen grænser for hvad du kan opnå med disse stylingprodukter.
Joico ICE giver dig fuld kontrol over din styling og du bestemmer selv formen, struktur
Joico ICE. Køb produkterne her >>
Joico Design er en banebrydende serie af stylingprodukter fra Joico. Du kan med disse stylingprodukt opnå fuld kontrol over din styling af håret. Oplev hvordan et produkt kan have en dramatisk indflydelse på håret bevægelser og liv – uden at håret tynges!
Stylingprodukterne fra Joico Design serien ophobes ikke i håret i form af stylingrester og du er dermed altid sikret et rent og smukt hår.
Joico Design. Køb produkterne her >>
 
 
Joico er en af de mest kendte hårplejeserier i Norden. Hvad enten du har krøllet eller farvet hår, eller om du ønsker at skabe volumen eller et silkeagtigt look i håret, så findes der et Joico hårprodukt, som kan opfylde dine behov.

Alle Joico produkterne er opbygget efter ’Quadramine Complex’ teknologien, som sikrer at håret altid efterlades levende, flot og blødt. Joico er en af de få hårplejeserier, som har haft både enkelte hårprodukter og hele underserier, nomineret og kåret til verdens bedste hårprodukter. Joico Moisture Recovery Conditioner er et af de hårprodukter, der er kåret til verdens bedste conditioner af frisører fra hele verden. Dette vidner om at Joico har en passion for at skabe hårprodukter, som er skabt ud fra filosofien om, at kun det bedste er godt nok!

Joico har igennem de seneste 30 år rykket grænserne for hårplejeprodukter. Den moderne teknologi og de nøje udvalgte ingredienser udgår tilsammen kernen i hårprodukterne fra Joico. Efter at Joico startede deres samarbejde med ”Shieseido” er deres hårprodukter kun blev endnu mere effektive og enestående.

Ved hjælp af det enestående og patenterede ’Quadramine Complex’ samt aminussyre, der genopretter, vedligeholder og beskytter håret sikrer Joico hårprodukterne dig et sundt hår. Joico har fokus på trenden og moden indenfor klip, farve og styling, hvilket gør, at der altid findes et Joico hårprodukt, der matcher morgendagens trend.

Du kan stole på, at Joico står for nogle af de bedste professionelle hårplejeprodukter i verden!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+