Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

JOICO K-PAK. Køb Joico K-PAK hårprodukter her. Vi sender idag!

Joico K-PAK

Joico K-PAK er den perfekte serie af hårplejeprodukter til håret som skal genopbygges og forstærkes. K-PAK hårprodukterne indeholder en høj koncentration af Quadramine Complex. Denne unikke og luksuriøse formel sikrer af håret genopbygges, rekonstrueres og forstærkes!
Resultet, efter brug af Joico K-PAK produkterne, vil være et stærkt og modstandsdygtigt hår. Hårprodukterne bringer livet tilbage i ødelagt og tørt hår. Håret kommer til at fremstå sundt og naturligt på ny! Joico K-PAK indeholder også stylingprodukter. Stylingprodukterne er unikke ved at de, foruden deres fantastiske stylingmuligheder, også plejer håret.

Joico K-PAK er navnet på serien som indeholder den berømte hårkur, nemlig Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor. Dette Joico K-PAK hårprodukt er på 9. år udvalgt som den professionelle frisørs favorit hårkur! Denne fantastiske hårkur har for alvor lukket konkurrenterne ude i kulden.
Joico hårprodukter. Klik her og se andre serier fra dette mærke >>

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+