Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Lanza hårprodukter

Hos e-voks.dk fører vi det fulde sortiment af hårprodukter fra Lanza hårprodukter. Dette inkluderer selvfølgelig Lanza Healing ColorCare, Lanza Healing Moisture, Lanza Healing Smooth, Lanza Healing Strength, Lanza Healing Style, Lanza Healing Volume, Lanza Daily Elements samt Lanza Hair Repair.

Klik dig direkte videre til den serie af Lanza hårprodukter, du ønsker at købe...

Lanza hårprodukter - Lanza Healing ColorCare Lanza hårprodukter - Lanza Healing Moisture Lanza hårprodukter - Lanza Healing Smooth
Lanza Healing ColorCare er serien til dig, som har et farvebehandlet hår. Oplev hvordan du kan bevare glød, dybde og intensitet i din hårfarve, blot ved at bruge de rigtige hårprodukter til formålet!
Lanza Healing ColorCare. Køb produkterne her >>
Lanza Healing Moisture er en serie af hårprodukter specielt egnet til at give tørt og kedeligt hår, et boost af fugt. Mærk forskellen i hårets længder og tilfør håret en fantastisk fugt der holder ved.
Lanza Healing Moisture. Køb produkterne her >>
Lanza Healing Smooth er den perfekte til dig der ønsker lange, smukke og glatte længder. Hårprodukterne fra denne serie skinner af perlemor og gør hårvask og hårpleje til en leg!
Lanza Healing Smooth. Køb produkterne her >>
 
Lanza hårprodukter - Lanza Healing Strength Lanza hårprodukter - Lanza Healing Style Lanza hårprodukter - Lanza Healing Volume
Lanza Healing Strength hårprodukterne tilfører håret ekstra styrke. Selv et skadet eller kemisk ødelagt hår får fornyet styrke og kraft. Oplev en lækker serie af hårplejeprodukter, som virker hver gang!
Lanza Healing Strength. Køb produkterne her >>
Lanza Healing Style er en fantastisk serie af stylingprodukter, som udover at style håret også har en plejende effekt på håret. Oplev en ny serie af hårplejeprodukter, som også kan bruges til at style håret!
Lanza Healing Style. Køb produkterne her >>
Lanza Healing Volume Lanza Healing Volume gør det muligt at tilføre volumen og fylde til selv det fineste hår. Oplev hvordan det enkelte hårstrå fremstår tykkere og kraftige efter brugen af Lanza Healing Volume.
Lanza Healing Volume. Køb produkterne her >>
 
Lanza hårprodukter - Lanza Daily Elements Lanza hårprodukter - Lanza Hair Repair  
Lanza Daily Elements rengør og beskytter alle typer af hår. Samtlige hårprodukter i serien indeholder en række essentielle næringsstoffer, som genopbygger håret og gør det intet mindre end smukt og lækkert rent visuelt!
Lanza Daily Elements. Køb produkterne her >>
Lanza Hair Repair er en lækker serie af hårplejeprodukter, som genopretter og plejer håret. Samtlige hårprodukter i serien indeholder store mængder af protein, som er med til at reparere ødelagte og skadede hårstrå.
Lanza Hair Repair. Køb produkterne her >>
 
 
Lanza hårprodukter er blandt de absolut førende brands indenfor udvikling af hårplejeprodukter, som genopbygger sundhed i alle typer af hår. Lanza hårprodukter er dedikerede til at udvikle hårprodukter, som er med til at beskytte og genopbygge håret. Healing hårprodukterne giver håret en dobbelt plejende effekt med naturlige ingredienser, herunder keratin aminosyrer og andre botaniske ekstrakter. Lanza hårprodukter er et af de brands med de mest avancerede ingredienser på markedet i dag.
Lanza hårprodukter er kommet for at blive. Healing is the foundation for beauty!

Lanza hårprodukter. Emballage af genanvendeligt materiale
- Lanza's flasker og kartoner er lavet af genbrugsmaterialer.
- Vi opfordrer forbrugerne til at genbruge tom emballage.

Lanza hårprodukter har opskriften på ren luft
- Lanza's produkter indeholder ingen ingredienser, der nedbryder ozon og de overholder alle miljøkrav.

Lanza hårprodukter. Beskyttelse af de globale regnskove
- LANZA arbejder imod ødelæggelse af regnskoven ved at give bidrag til disse regioner.

Lanza hårprodukter er kendetegnet ved høj kvalitet og sikre ingredienser
- Lanza's ingredienser er testet og godkendt af offentlige myndigheder over hele verden og det globale videnskabelige samfund, herunder den amerikanske FDA (U.S. Food and Drug Administration)og kosmetikfagforeninger CTFA (Cosmetic, Toiletry and Fragrance Association) og CIR (Cosmetic Ingredient Review). Sikre for mennesker og jorden.
- LANZA anvender ikke ingredienser, som kan være skadelige for menneskers sundhed.

Lanza hårprodukter er ikke testet på dyr. Ingen dyreforsøg!
- LANZA er stolt over at være på dyreorganisationen PETAs (People for the Ethical Treatment of Animals) liste over virksomheder, som støtter brugen af opskrifter og produkter, der er fri for grusomhed.

Lanza hårprodukter er certificeret økologisk
- Botaniske stoffer som dyrkes uden pesticider, giftige kemikalier eller petro-kemiske gødningsstoffer og er certifieret "økologisk" af de statslige institutioner.

Lanza hårprodukter er produceret med planter fra vildmarken
- Botaniske stoffer fra vildmarken, bl.a. regnskoven i Amazonas, de tropiske øer i Polynesien, bjerge i Kina og Indien.
- Kommer direkte fra naturen.

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+