Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

SunSpa Tan-in-a-can Body-Fitness 250ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

249,00 kr
SunSpa Tan-in-a-can Body-Fitness er den første selvbrunerspray på markedet, som er beregnet til hele kroppen. Er du en aktiv gæst i fitnesscentret og ønsker du lidt ekstra kulør er SunSpa Tan-in-a-can Body-Fitness det perfekte valg. Som fitnessudøver eksfolierer huden mere end normalt og derfor har stoffet DHA svært ved og binde sig i huden. Med 33 % mere DHA i SunSpa Tan-in-a-can Body-Fitness er det lykkedes og lave en selvbrunerspray, som er perfekt til sportsudøveren. Resultatet er altid perfekt med denne unikke selvbruner!

SunSpa Tan-in-a-can Body-Fitness giver det samme flotte resultat, som man vil få efter en professionel behandling. Selvbruneren tager til i kuløren henover 8 timer. Så prøv dig frem og spray let henover området du ønsker lidt ekstra kulør på og fornem hvor meget der skal til for og opnå den ønskede kulør.

SunSpa Tan-in-a-can Body-Fitness leveres i en ekstra stor flaske med nok indhold til et par full-body behandlinger. SunSpa Tan-in-a-can er generelt et godt alternativ til solarium!
Brand SunSpa
Indhold 250ml
Ingredienser Dimethy Ether, Aqua, Alcohol Denat., Dihydroxyacetone, Propyle Glycol, Erythrulose, Glycerin, Polysorbate 20, Parfum, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis (leaf) juice, Citric Acid, CI 42090, CI 19140, CI 16035.

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+