Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

STREETWAX. Køb billig StreetWax online og spar. Vi sender i dag!

Streetwax

StreetWax er en grøn serie af stylingprodukter. StreetWax er repræsenteret på DFKS's positivliste over grønne produkter. StreetWax indeholder hverken petrolatum, parabener, farvestoffer eller mineralske olier. Lad trygt dine børn anvende voks til håret!

StreetWax

StreetWax er navnet på en række nye produkter som har fokus på sund og lækker hairstyling! StreetWax er en dansk firma, som i samarbejde med fremsynede frisører, ingeniører og testpersoner, har til formålet at fremstille og producere de bedste og sundeste stylingprodukter på markedet for hårprodukter.

StreetWax lancerede deres første voks i år 2009 og dertil er der kommet endnu flere forskellige produkter.

Det unikke ved StreetWax voks produkterne er at de hverken indeholder petrolatum, parabener, farvestoffer og mineralske olier. SteetWax voksene er alle på positivlisten og du kan dermed trygt lade dit barn bruge voks fra StreetWax. Hvad enten man ønsker et stærkt, medium eller let hold er der helt sikkert et StreetWax produkt som passer til dine behov!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+