Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

The O

TheO Hårelastikker er revolutionerende hårelastikker som altid holder formen og som er næsten umulige at slide op eller flå i stykker!
 1. 2 x The O Hårelastikker Valgfri farve - 10 stk per pakke

  2 x The O Hårelastikker Valgfri farve - 10 stk...

  Vejl. udsalgspris 98,00 kr

  Din pris 58,00 kr

 2. The O Hårelastikker Black - 10 stk.

  The O Hårelastikker Black - 10 stk.

  Vejl. udsalgspris 49,00 kr

  Din pris 29,00 kr

 3. The O Hårelastikker Clear - 10 stk.

  The O Hårelastikker Clear - 10 stk.

  Vejl. udsalgspris 49,00 kr

  Din pris 29,00 kr

TheO Hårelastikker er revolutionerende hårelastikker som altid holder formen og som er næsten umulige at slide op eller flå i stykker!

Alle piger kender det med at hårelastikker knækker når man prøver at sætte håret. Eller at de gør utroligt ondt både at sætte i håret, og at få ud af håret. Det er der nu nogen der har prøvet at få til at forsvinde men de nye hårelastikker kaldet The O.

Der er en del piger der har prøvet hårelastikkerne og skriver at de er meget bedre end normale hårelastikker. De er flotte, holder på håret, knækker ikke og gør ikke ondt at få ind og ud af håret. Det omtaler også de gennemsigtige elastikker, som er gode til at sætte hår med hvor man ikke skal kunne se elastikken.

The O hårelastikker er det nye inden for hårelastikker. De er som normale klassiske hårelastikker, men adskiller sig alligevel fra dem ved at være ekstremt slidstærke. Det er hårelastikker som gør det til en leg at sætte hår, hver dag, hver måned og det er uden at elastikken går hen og bliver slap eller mister sin elasticitet.

The O hårelastikker er skånsomme mod håret og sikrer altid en perfekt opsætning. De kan anvendes af både voksne samt børn. De er meget ideelle til børn med langt hår, da de som sagt ikke gør ond når man tager dem ind og ud af håret, de knækker ikke og de bliver ved med at holde formen.

The O hårelastikker er produceret i ét stykke, hvor der ikke er noget metal, som er det der plejer at ødelægge håret. De er lavet af et specielt materiale der ikke niver i håret, og de er så godt som umuligt at rive i stykker. Man kan få hårelastikkerne i gennemsigtige og i sorte.

Nogle af de mest essentielle fordele ved The O hårelastikker er:
• The O hårelastikker er så godt som umulige at slide op
• The O hårelastikker niver ikke i håret
• The O hårelastikker holder formen i meget lang tid

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+