Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Hos e-voks.dk fører vi det fulde sortiment af TIGI hårprodukter. Dette inkluderer selvfølgelig TIGI Bed Head, TIGI Catwalk, TIGI Curlesque, TIGI Your Highness, TIGI B For Men, TIGI Rockaholic, TIGI Love Peace & The Planet, TIGI Sleek Mystique samt TIGI S-Factor.

Klik dig direkte videre til den serie af TIGI hårprodukter, du ønsker at købe >>

TIGI hårprodukter - TIGI B For Men TIGI hårprodukter - TIGI Bed Head TIGI hårprodukter - TIGI Curlesque
TIGI B For Men er den perfekte serie til manden. Produkterne i TIGI B For Men serien dufter maskulint og er alle specielt egnet til manden, som ønsker at pleje sit hår på bedst mulig vis. Prøv Matte Seperation voksen hvis du ønsker et mat look!
TIGI B For Men. Køb produkterne her >>
TIGI Bed Head serien indeholder nogle af de mest kendte og brugte hårprodukter på verdensplan. Hvad enten du er Dumb Blonde, Manipulator eller Creative Genius findes der et produkt i TIGI Bed Head serien, som passer dig! Start den perfekte hårdag med Bed Head fra TIGI!
TIGI Bed Head. Køb produkterne her >>
TIGI Curlesque er den absolut perfekte serie til dig, som elsker krøller og ønsker et fantastisk look. Prøv en af de mest populære produkter fra TIGI Curlesque serien, nemlig TIGI Curlesque Curls Rock Amplifier. Serien indeholder nogle af de mest effektfulde produkter til krøller, på nuværende tidspunkt.
TIGI Curlesque. Køb produkterne her >>
 
TIGI hårprodukter - TIGI Love Peace & The Planet TIGI hårprodukter - TIGI Rockaholic TIGI hårprodukter - TIGI S-Factor
TIGI Love Peace & The Planet er serien hvor organiske ingredienser og bæredygtig emballage er i højsædet. Hårprodukterne i Love Peace & The Planet serien indeholder ingen animalske biprodukter, udover bi-voks. Teksten på emballagen er lavet på genbrugspapir og skrevet med vand og soja.
TIGI Love Peace & The Planet. Køb produkterne her >>
TIGI Rockaholic er den grænseoverskridende serie af hårprodukter fra TIGI. TIGI Rockaholic er en spændende, innovativ og absolut nyskabende serie indenfor styling og hårpleje. Følg musikken og bliv en ægte rockstar med TIGI Rockaholic hårprodukterne!
TIGI Rockaholic. Køb produkterne her >>
TIGI S-Factor er serien som tager dig fra det ordinære og ind i det ekstraordinære når vi taler hårprodukter. TIGI S-Factor serien er den ultimate luksus serie fra TIGI. Produtkerne er udviklet med tanke på luksus, glamour og moden. Hårprodukterne indeholder de fineste ingredienser.
TIGI S-Factor. Køb produkterne her >>
 
TIGI hårprodukter - TIGI Your Highness TIGI hårprodukter - TIGI Sleek Mystique  
TIGI Your Highness er skabt med omdregningspunkt om den 'gamle' serie TIGI Catwalk. Your Highness er serien, som er ekstra fokuseret og skarpere indstillet på tidens mode indenfor hairstyling og hårpleje. TIGI Your Highness gør det muligt at skabe et avantgarde og high fashion look. Produkterne i serien satser på ekstrem volumen og fylde.
TIGI Your Highness. Køb produkterne her >>
TIGI Sleek Mystique er serien af TIGI hårprodukter der kan forvandle selv de mest almindelige og kedelige længder til glansfulde, bløde og smukke lokker. TIGI Sleek Mystique er skabt med omdrejnignspunkt om den 'gamle' serie TIGI Catwalk. TIGI Sleek Mystique anvender specielle og unikke ingredienser fra Orienten.
TIGI Sleek Mystique. Køb produkterne her >>
 
TIGI hårprodukter skiller sig ud mængden ved deres specielle duft og unikke emballager. TIGI hårprodukter formår at tryllebinde de fleste blot med duften fra de forskellige produkter. Ovenstående kan du se de serier af TIGI hårprodukter, som findes på markedet i øjeblikket. Serierne er udviklet specielt til dig, som ønsker et unikt look!

Hvad enten du leder efter en god shampoo, conditioner, voks eller hårkur kan du helt sikkert finde et produkt fra TIGI hårprodukter til formålet. Prøv dig frem og find de TIGI hårprodukter du er vild med og som kan gøre underværker for din styling - udvalget er stort og mulighederne mange. Du bliver hurtigt afhængig af TIGI hårprodukter!

TIGI hårprodukter blev introduceret på det danske marked i '94. Der er sket en stor udvikling indenfor hårprodukter til dato, men TIGI hårprodukter følger skarpt trop og sikrer dig de nyeste udviklede hårprodukter. TIGI hårprodukter bliver udviklet i Italien af den innovative og dygtige frisør, Anthony Mascolo. Siden opstarten har TIGI hårprodukter formået at skabe et yderst professionelt og fremgangsrigt brand indenfor hårprodukter. Sloganet du finder på de forskellige TIGI hårprodukter er; "You must have a sence of humor to use our products". Dette må siges at være yderst beskrive for nogle af produkternes navne - Dumb Blonde, Creative Genius, Brunette Goddess etc.

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+