Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Big Sexy Hair. Køb Big Sexy Hair hos e-voks.dk. Vi sender idag!

Big Sexy Hair

Big Sexy Hair serien er den perfekte serie til dem som ønsker en voluminøs styling! Serien kan være behjælpelig med at skabe volumen og fylde i alle typer hår. Big Sexy Hair er en af de mest populære serier af hårprodukter i USA.
Sexy Hair produkterne, deriblandt Big Sexy Hair serien, sælges i mere end 60.000 saloner i USA. Så der er ingentvivl om at Big Sexy Hair vil få sin succes herhjemme! De fleste produkter som er beregnet til at skabe volumen og fylde i håret tynger desværre. Big Sexy Hair produkterne tynger ikke håret og er dermed ideelle til at skabe volumen og fylde i selv fint hår. Serien er utroligt populær i USA, men den vil helt sikkert også blive en succes her i Skandinavien. De fleste har fint skandinavisk hår og har derfor brug for netop en serie som skaber volumen uden at tynge. Så prøv Big Sexy Hair produkterne idag, du vil helt sikkert ikke blive skuffet!
Sexy Hair hårprodukter. Klik her og se andre serier fra dette mærke >>

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+