Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Softstyler/Difuser

Softstyler/Difuser

Sofstyler eller Difuser - kært barn har mange navne. Med en Difuser kan du få de flotteste bløde fald i håret eller de lækreste krøller - kun ved hjælp af en difuser, som er nem at montere på en enhver hårtørrer.
  1. EGO Professional Diffuser

    EGO Professional Diffuser

    Vejl. udsalgspris 198,00 kr

    Din pris 159,00 kr

Softstyler / Difuser

En Sofstyler eller Difuser er en tragteformet tingest, som er til at sætte på sin føntørrer. Med en difuser er det nu muligt at fremprovokere de flotteste fald eller krøller i et længere hår. Selvom du ikke har krøller fra naturen kan en difuser sagtens hjælpe dig med de flotteste krøller.

Fremgangsmåden med en softstyler er simpel. Vask håret med en lækker shampoo og conditioner. Herefter tørres håret godt med håndklædet. Håret redes igennem med en bredkantet kam. Efter tørringen og gennemredninden tilføres et styling produkt som giver krøller. Det kan blandt andet være en skum, creme eller lignende - blot den er specielt egnet til at give krøller. Sving herefter hovedet nedaf og læg håret på softstyleren ved at fange spidserne med softstyleren og føre den helt ind til hårbunden. Hold føntørren stille i 10 sekunder imens softstyleren gør arbejdet. Herefter gentages processen indtil hele hårbunden føles tør. Herefter svinges håret tilbage og gentag med at lægge håret på softstyleren indtil du er någet hele vejen rundt. Slut gerne af med et stylingprodukt som samler spidserne og nu er det bare at nyde sit nye look. Med en softstyler bliver det nemt at skabe krøller!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+