Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Bioform

Bioform er navnet bag nogle produkter som er produceret ud fra en anden filosofi end den man ser i alle andre anti-hårtabs produkter idag. De fleste shampoo, balsam og hårkurs produkter, mod hårtab, som er på markedet idag arbejder ikke med hårstråets invendige ve og vel. Bioform arbejder indefra og ud. Bioform styrker og skaber et fyldigere og mere glansfuldt look i håret.

Bioform produkterne er perfekte til at forebygge og stoppe hårtab hos mænd og kvinder. Bioform Vitamin Booster er perfekt til kvinder eftersom den tilfører kroppen uundværlige vitaminer. Dertil har Bioform serien af kosttilskud også et produkt til mænd - nemlig Bioform Prevent Hairloss. Er du på udkig efter et middels om kan forebygge og/eller stoppe hårtab er Bioform et absolut must have!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+