Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

CHI Silk Infusion 150 ml.

Leveringstid: Produktet er ikke på lager

Vejl. udsalgspris 358,00 kr

Din pris 189,00 kr

En olie i vægtløs tilstand som kan pleje alle hårtyper


Virker dette interessant? Ja, det tænkte vi nok. CHI Silk Infusion, er en sublim olie med ægte silkeprotein. Hvis det ikke lyder særligt, så ved vi ikke hvad der gør.


CHI Silk Infusion, er som skrevet en olie af ægte silkeprotein, som er med til at styrke håret og give det en sund glans, mens det holder fugtigheden.


CHI Silk Infusion, er varmebeskyttende hvilket gør den yderst perfekt til brug inden anvendelse af glattejern eller krøllejern. Når du anvender dit krølle/glattejern, vil varmen fra disse få silkeproteinerne til trænge ind i dit hår og gøre CHI Silk Infusion ekstra kraftfuld.


Du kan faktisk anvende CHI Silk Infusion som fugtighedsolie på dine hænder ligeledes. Ved blot et par enkelte dråber fordelt på dine hænder kan du hurtigt mærke hvordan din hud bliver silkeblød. Det er således ikke en olie som man bør vaske af sine hænder, efter man har påført den i håret, hvilket gør den i stand til at slå to fluer med samme silkebløde smæk.


Ja ja, vi ved godt at det hele lyder så silkesødt, men hvis du prøver CHI Silk Infusion af bare en enkelt gang, så er vi også sikre på at har samme historie at fortælle.


CHI Silk Infusion 150 ml. er desuden alkoholfri.

Brand CHI

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+