Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

D:fi Extreme Cream 75g

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

130,00 kr
D:fi Extreme Cream er en utrolig lækker stylingcreme fra d:fi voks. Extreme Cream voks produktet tilfører håret et ekstremt kraftigt hold. Med Extreme Cream voksen kan du skabe både volumen og glans i ethvert hår. I modsætning til de fleste andre voks produktet som giver stylingen et godt hold er denne voks 100% vandopløselig - så nu er det slut med stylingrester i hovedbunden. D:fi Extreme Cream gør det muligt at definere frisuren og tilføre håret struktur - dertil også en smule glans! Så er du vil med hold, glans og en flot struktur i håret er Extreme Cream voks produktet et sikkert hit!

D:fi Extreme Cream voksen gør det muligt at skabe vilde frisurer og efterlader altid håret med et utroligt fedt og råt look! Voksen giver dig mulighed for at rykke grænserne i vennekredsen og skabe hårmoden! Med denne voks er du altid foran. Extreme Cream har fået tildelt holdfaktor 10 ud af 10 - så du får her en voks med et utroligt stærkt og godt hold! Ligesom d:struct voks produktet har d:fi Extreme Cream voksen også en utrolig lækker duft af ananas.

D:fi Extreme Cream har en lækker cremet konsistens som sikrer at du kan fordele voksen jævnt i hele håret. Du får altså her en voks som giver dig de perfekte muligheder hvad angår sammenspil mellen voks og hårstyling!

Fordele ved D:fi Extreme Cream:
- Ekstremt stærkt hold
- Unik duft
- Let glans
Brand D:fi
Indhold 75g
Ingredienser Water (Aqua) (Eau), PEG-75, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Beeswax (Cera Alba), VP/VA Copolymer, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PVP, PEG-10 Soy Sterol, Steareth-20, Hydrogenated Castor Oil, C18-36 Acid Triglyceride, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract, Saccharium Officinarium (Sugar Cane) Ferment Extract, Panax Ginseng Root Extract, Glycerin, Eleven.se, Tetrasodium EDTA, Fragrance (Parfum), Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol.

Bedømmelser

 1. God voks, dog ikke bedre end id extreme Bedømt af Jesper
  Karakter

  Jeg har i længere tid skiftet imellem den grå fra id (extreme) og d:fi extreme cream. Jeg er kommet frem til at jeg er mest til id. d:fi voksen tørrer lidt for hurtigt og holdet bliver alt alt for stærkt.

  TIP: Jeg har blandet den grønne d:fi med den blå. Det gav samme effekt som id extreme titanium!

 2. Voks til kort hår Bedømt af Laura Keiser
  Karakter

  Jeg tabte på et tidspunkt et væddemål og måtte af med håret :p For at holde håret oppe brugte jeg denne voks og blandede den med den blå, også fra d.fi.

  Jeg kan anbefale denne voks, men lad vær' med at indgå væddemål om håret :p

 3. Ekstremt hold og super duft Bedømt af Kasper
  Karakter

  Jeg har både været omkring rock hard fra renati og extreme titanium fra id - og nu er tiden kommet til at prøve extreme cream. jeg har nu brugt den i godt 1 uge og jeg er overrasket. Extreme Cream har et stærkt hold og en god duft - så jeg bliver formentligt hængende på denne i fremtiden :-D


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
- Skrab en mindre mængde d:fi Extreme Cream ud af den skriggrønne dåse og gnid håndfladerne mod hinanden for at fordele produktet jævnt.

- Når voksen er fordelt i hænderne klappes hænderne sammen. Når hænderne klappes sammen opnås den perfekte konsistens for d:fi Extreme Cream voksen.
Du har klappet nok i det øjeblik at fibrene træder frem og du med voksen kan trække tråde imellem håndfladerne.

- Arbejd herefter d:fi Extreme Cream jævnt igennem tørt eller fugtigt hår.
Husk at tilføre voksen i sider, nakke og toppen - det er ikke noget værre end hvis man er kommet ud af døren og håret ikke sidder ensartet og perfekt!

- Riv, drej, skil og glat håret indtil du opnår det look du ønsker!

Tip:
D:fi Extreme Cream er en effektiv voks, så brug små mængder af denne vidunder voks!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+