Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

eco.kid. Køb eco.kid online her og spar. Vi sender i dag!

eco.kid

eco.kid
eco.kid er en fantastisk og revolutionerende serie af rene hårplejeprodukter specielt egnet til børn. Hårprodukterne i eco.kid serien indeholder op til 99% certificerede økologiske ingredienser og er dermed specielt udviklet til børns ekstra sensitive hud. Vidste du at børn ikke producerer fedt til huden før de kommer i teenagealderen? Børns fedtproduktion er 1/5 af voksnes og derfor er 'almindelige' hårprodukter ikke altid egnede til børn. eco.kid er udviklet til et barns hud og hovedbund!

eco.kid hårprodukterne indeholder ikke sulfater, silikone, parabener, kunstige tilsætningsstoffer eller parfume. eco.kid serien af hårprodukter er ikke kun ideel til børn, men også overfor vores planet. eco.kid produkterne er 100% biologiske og er nedbrydelige i løbet af 3-4 uger. Selvom eco.kid er specielt egnet til børn kan du selvfølgelig også, som voksen, bruge eco.kid hårprodukterne. Børn er ikke små voksne - de er børn!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+