Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

EGO Professional Diffuser

Leveringstid: Produktet er ikke på lager

Vejl. udsalgspris 198,00 kr

Din pris 159,00 kr

EGO Professional Diffuser er den perfekte accessories til din EGO Professional Alter Ego Føntørrer 2000W eller EGO On The Go Ultra Lightweight Tourmaline Føntørrer 1050W. Med EGO Professional Diffuser har du mulighed for og skabe en flot volumen i håret samtidig med, at krus elimineres og krøller defineres.

EGO Professional Diffuser er specielt designet til de utroligt populære EGO føntørrer. Den lækre EGO Diffuser fordeler jævnt varmen og sikrer en indkapsling af fugten i det enkelte hårstrå.

EGO Professional Diffuser kan anvendes til alle typer af krøllet hår og giver et glansfuldt og altid voluminøst look. Samtidig elimineres krus i håret!

2007 antydede agenturets bedømmelsespanel, at lægemidler, der ikke "rådgiver" brugeren, fortsat kunne godkendes, hvis de blev bevist sikre. Det er en mærkelig debat, når to medikamenter, der ser ud til at være til øjeblikkelig brug for millioner af kvinder, er af bedsteapotek.com af lignende grunde.
Brand EGO Professional

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+