Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

.ghd IV LEMON PROFESSIONAL STYLER + Gratis Varmebeskytter Spray!!

Leveringstid: Produktet er ikke på lager

1.499,00 kr

Flere visninger

  • .ghd IV LEMON PROFESSIONAL STYLER + Gratis Varmebeskytter Spray!!

Den innovative keramiske varmeteknologi har fået en makeover i den nye serie af flotte glattejern fra ghd: Candy collection.


Candy Collection serien er inspireret af 70'ernes og 80'ernes retro farveskala, men indebærer ghd's nyeste teknologi på området.KØB NU OG FÅ EN GRATIS GHD VARMEBESKYTTER!Det citrongule ghd IV glattejern har keramiske og bevægelige varmeelementer, som sikrer problemfri styling af håret. De keramiske plader beskytter håret mod varmebehandlingen glattejernet glider nemt over håret og håret tager dermed mindst mulig skade under styling. Derudover, gør de bevægelige varmeplader det endnu nemmere at bruge stylingjernet til også at skabe krøller og fald i håret.

Ghd IV Lemon Professional Styler er desuden udstyret med en 2,7 meter lang ledning, som sammen med den vægtlette størrelse gør det endnu nemmere at style dit hår i forskellige omgivelser.  

ghd IV Candy Collection har en indbygget Sleep Mode-funktion, som automatisk slår fladjernet fra, såfremt det ikke er brugt i 30 minutter. På den måde er der taget højde for din sikkerhed - også på de dage hvor du skal hurtigt ud af døren.

Køber du ghd's IV Lemon Professional Styler nu får du en ghd Heat Protection Spray med i købet, som beskytter håret under styling og samtidig plejer og styrker håret.


 


 

Brand ghd glattejern

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
2,7 meter ledning

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+