Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Fudge Hard Stuf 100g

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Vejl. udsalgspris 169,00 kr

Din pris 99,00 kr

Fudge Hard Stuf er en ekstrem glue gele fra Fudge. Hard Stuf tilfører håret et absolut og helt vildt ekstremt hold! Gele produktet holder stylingen på plads hele dagen og natten! Hard Stuf geleen tilfører håret et vådt og smart look. Produktet er ikke tilsat parfume, så Hard Stuf er et ideelt stylingprodukt til både mænd og kvinder.

Stylingproduktet, Fudge Hard Stuf, er 100% vandopløseligt og kan nemt vaskes ud med vand. Når man bruger Fudge Hard Stuf tuben er det vigtigt at man ikke tager nøglen i brug før til sidst. Så start med at brug ca. halvdelen af Hard Stuf geleen og tag herefter nøglen i brug. Drej håndtaget for at få geleen ud i små portioner og tilfør geleen i håret. Så er du vild med korte og vilde frisurer som udfordrer og trodser tyngdeloven er Hard Stuf det idelle produkt!

Fordele ved Fudge Hard Stuf:
- Ekstremt hold
- Perfekt til ekstreme frisurer
Brand Fudge
Indhold 100g
Ingredienser Aqua (Water), VP/VA Copolymer, Alcohol, Polyurethane-14 (&) AMP-Acrylates Copolymer, Hydroxethylcellulose, Glycerine, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea (&) lodopropynyl Butylcarbamate.

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+