Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

HH Simonsen Clay Wax 100g

Leveringstid: Produktet er ikke på lager

149,00 kr
  • Køb 3 for 55,00 kr pr. stk.
HH Simonsen Clay Wax voks er endnu et spændende produkt fra HH Simonsen serien. Til forskel fra mange Clay Wax produkter giver HH Simonsen Clay Wax et ekstremt hold - hvor andre Clay Wax produkter giver et mere fleksibelt hold. Med Clay Wax fra HH Simonsen kan der kreeres nye frisurer i håret som bare holder hele dagen. Håret kan styles på én måde om morgenen, endnu en styling senere på dagen - redesign dit hår hele dagen uden at skulle bruge mere HH Simonsen Clay Wax i håret.

HH Simonsen Clay Wax indeholder brasilianske olier som tilfører håret pleje og næring hvilket er med til at sikre at håret ikke tørrer ud. HH Simonsen Clay Wax er et utroligt nemt produkt at arbejde med og kan let styles til et frækt og pjusket look. Eftersom denne voks er i Clay Wax produkter serien giver den også et 100% mat look.

Det bedste resultat opnåes ved at bruge HH Simonsen Clay Wax i tørt eller let fugtigt hår. Hvis man ønsker shine, istedet for et mat look, kan et finish produkt anvendes.
Brand HH Simonsen
Indhold 100g

Bedømmelser

  1. God voks, men 'ujævn' Bedømt af Marco
    Karakter

    Jeg har brugt hh simonsen clay wax i et godt stykke tid efterhånden, dog synes jeg ikke at konsistensen er vedvarende. Men den er dog kun blevet bedre, så hvis det er bevidst er det jo godt - men ellers bør produktionen nok tjekkes en ekstra gang :-))
    Men jeg kan godt anbefale hh simonsen clay wax!


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+