Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

JOICO BODY LUXE. Køb Joico Body Luxe online nu. Vi sender i dag!

Joico Body Luxe

Joico Body Luxe er den perfekte serie til at pleje et fint og tyndt hår. Brug Joico Body Luxe hårprodukterne til at skabe volumen og fylde i fint hår. Hårprodukterne i denne serie er unikke og gør det nemt at skabe et voluminøst og fyldigt look.
Joico Body Luxe arbejder ved at forstørre diameteren på hvert enkelt hårstrå. Hårprodukterne i Joico Body Luxe serien gør det muligt at forøge den visuelle volumen og fylde i selv fint og tyndt hår. De fleste andre serier af hårprodukter, med samme effekt, tynger hårstråene og medfører et klasket og kedeligt look inden dagen er omme. Her skiller Joico Body Luxe hårprodukterne sig ud fra mængden! Hårprodukterne øger diameteren på det enkelte hårstrå uden at håret tynges.
Joico hårprodukter. Klik her og se andre serier fra dette mærke >>

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+