Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

JOICO ICE styling. Køb Joico ICE online her. Vi sender i dag!

Joico ICE

Joico ICE serien af hårprodukter er perfekt til dig som er træt af det almindelige og vil kaste dig ud i nye stylingoplevelser! Joico ICE er en utrolig populær serie af stylingprodukter og er med tiden blevet en high-end serie når det kommer til stylingprodukter! Denne serie bringer dit hår og din stil helt nye dimensioner - kreative dimensioner!
Med Joico ICE er dig, som er i fokus og stylingprodukterne tilretter sig efter dine ønsker. Du bestemmer form, duft og struktur i håret og det er kun fantastien som sætter grænserne for styling med Joico ICE hårprodukterne!

Joico ICE består af mange forskellige stylingprodukter, fælles for disse er at de alle har fokus på den perfekte styling af håret. Med et hairstyling produkt fra Joico ICE har du mulighederne i dine hænder og du kan skabe forandring i din daglige frisurer - gib muligheden og prøv Joico ICE, her er der ingen grænser!
Joico hårprodukter. Klik her og se andre serier fra dette mærke >>

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+