Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

JOICO MOISTURE RECOVERY. Spar penge og køb her. Vi sender i dag!

Joico Moisture Recovery

Joico Moisture Recovery er den perfekte serie af hårplejeprodukter til dig, som lider af tørt hår. Har du mistet kontrollen over lokkerne og gør de ikke som du ønsker når håret skal styles, bør du prøve Joico Moisture Recovery hårprodukter. Hårprodukterne i serien genopretter den naturlige fugtbalance i det enkelte hårstrå og tilfører samtidig hårpragten en naturlig og skøn glans.
Joico Moisture Recovery er den perfekte serie af hårplejeprodukter til dig, som lider af tørt hår. Har du mistet kontrollen over lokkerne og gør de ikke som du ønsker når håret skal styles, bør du prøve Joico Moisture Recovery hårprodukter. Hårprodukterne i serien genopretter den naturlige fugtbalance i det enkelte hårstrå og tilfører samtidig hårpragten en naturlig og skøn glans. Resultatet ved brugen af Joico Moisture Recovery vil på sigt blive et sundt look med masser af liv!

Joico Moisture Recovery er serien der forvandler tørt, dehydreret og livløst hår til flyvende, flotte og lækre luksuriøse lokker. En ekstra bonus ved at bruge disse hårprodukter er at håret vil være nemmere at style. Joico Moisture Recovery modvirker krus i håret og du kan dermed slippe frygten for at håret står ud til alle sider midt på dagen!

Resultatet ved brugen af Joico Moisture Recovery vil på sigt blive et sundt look med masser af liv!

Joico hårprodukter. Klik her og se andre serier fra dette mærke >>

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+