Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Sex Symbol Aerotan 200ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Vejl. udsalgspris 169,00 kr

Din pris 119,00 kr

Sex Symbol Aerotan er en unik og anderledes selvbruner spray. Forskellen på Sex Symbol Aerotan og de andre selvbruner sprays på markedet er at denne farver med det samme. Sex Symbol Aerotan giver en umiddelbar bronze kulør til de hudområder man benytter den på.
Selvbruner sprayen giver dig et perfekt tan og en flot kulør - uden orange nuancer!

Spray Sex Symbol Aerotan selvbruneren direkte på de områder du ønsker skal have kulør. Vask grundigt hænderne efter brug, da selvbruneren kan smitte af på genstande den kommer i kontakt med.

Med Sex Symbol Aerotan selvbruneren behøver du ikke spraye dig lang tid før du går ud af døren. Du behøver kun at afsættet 2 minutter lige før du skal ud af døren - til at give huden en lækker kulør! Nu kan alle se lækre solbrune ud, uden at løbe risikoen ved at solbade.
Brand Sex Symbol
Indhold 200ml
Ingredienser Isobutane, SD Alcohol 40-B, Cyclomethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Mica (CI 77019), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Spualane, Isostearyl Neopentanoate, Fragrance/Parfum, Benzyl Alcohold, Coumarin.

Bedømmelser

  1. Wow, men "lyserød"... Bedømt af Carina
    Karakter

    Godt nok er den ikke orange, men den er lyserød! Det ligner at man har været alt for længe ude i solen og er blevet rød i stedet for brun. MEN udover det synes jeg det er dejligt med en selvbruner der virker med det samme.


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+