Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

MOP - Køb MOP (Modern Organic Products) hårprodukterne her!

MOP

MOP (Modern Organic Products) er udviklingen af en ny standard indenfor professionelle hårprodukter. MOP har formået at skabe nogle enkle produkter og løsninger som alle er lavet i samarbejde med naturen. MOP er sammensmeltningen der skaber og reflekterer balancen mellem det videnskabelige fremskridt og de naturlige ingredienser.
Det har lykkedes MOP, at skabe en hårplejeserie som er unik og af højeste kvalitet - og bedst af alt er MOP i balance med naturen!

Hårplejeprodukterne i Modern Organic Products (MOP) serien er absolut bæredygtige produkter som er baseret på frugt og grønt. MOP hårprodukterne indeholder forskellige udtræk fra frugter og planter. Heriblandt er der artiskok, citrusfrugter, basilikum og pære. MOP hårprodukterne er til dig som sætter kvalitet og bæredygtighed højt på listen over prioriteter!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+