Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Soulglow

Soulglow er en ny dansk serie af miljøvenlige, allergitestede og skånsomme produkter som kan opfylde de krav det moderne menneske har idag - derunder det enkelte menneskes alsidighed og høje kvalitetskrav! Soulglow serien af hårprodukter kom på markedet i år 2008. Soulglow er som et af de eneste hårpleje mærker tildelt Svanemærket som i korte træk er det Nordiske Ministerråds miljømærke. Dvs. at Soulglow lever op til nogle skrappe miljøkrav. Miljøkravene som Soulglow opfylder er bl.a. krav om mindst muligt miljøbelastning herunder en emballage som er hensigtsmæssig nedbrydelig.

Hårplejeprodukterne som man finder i Soulglow serien er skabt med dokumenteret gavnlige og naturligt forekommende ingredienser. Solsikkeolien beskytter håret mod ultraviolette og afblegende stråling. Et ekstra af vegetabilske ingredienser i Soulglow produkterne sikrer glans og bløde længder. Derudover tilfører Soulglow seriens produkter håret fugt og næring. Soulglow hårplejeprodukterne er egnet til både farvet og ikke farvet hår. Soulglow er det miljøvenlige mærke som hele familien bør bruge!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+